Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
74
0

Віртуальні ставки як тренажер для новачків

Що таке віртуальні ставки і як вони працюють у світі беттінгу

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
74
0
Віртуальні ставки як тренажер для новачків

Як правило, у світі ставок гравці ризикують своїми власними грошима. Але є й виняток, яким можуть користуватися новачки, щоб потренуватися, особливо не ризикуючи нічим. Це така опція, як "віртуальні ставки". Під ним розуміють вид беттінгу, коли учасник ставить віртуальні гроші. Їх ще називають у цій сфері "фантиками".

Звичайно ж, ця опція не приносить користі ні гравцеві, ні конторі. Але чому ж тоді на створення і підтримку цього напряму букмекер витрачає сили? Це стратегічний розрахунок, що чимось схожий на "риболовлю": важливо, щоб люди зацікавилися і ніби "заковтнули наживку". Хоча подається це під слушним "соусом" ознайомлення потенційних гравців, чи то взагалі зі змістом беттінгу, чи то з функціоналом власного сайту. З іншого боку, це вигідно і гравцеві-початківцю. Він, розпочинаючи роботу з конторою, завдяки віртуальному акаунту набирається досвіду (тобто набиває шишки), не ризикуючи реальними своїми грошима).

Важливий нюанс: ніколи не варто плутати 2 різні за змістом і близькі за назвою поняття. Віртуальні ставки - це зовсім не те саме, що ставки на віртуальний спорт. У першому випадку роблять парі на реальний спорт, але на "фантики". Другий же приклад - це коли на віртуальний, кіберспорт, ставлять, застосовуючи реальні, справжні гроші.

Далеко не всі букмекери, особливо російськомовні, займаються віртуальним рахунком. Щоб зрозуміти, чи є опція на сайті конкретної контори, потрібно шукати розділи типу "Демо-гра" або "Гостьовий вхід". Як варіант, можна знайти в Інтернеті тренажери гри на ставках, що дасть змогу загалом ознайомитися з функціоналом букмекерів і азам роботи з особистим рахунком. До речі, як правило, сума видається обмежена, і не вийде вправлятися дуже вже довго, експериментуючи з різними видами парі. Як правило, "фантиків" вистачає максимум на кілька днів.

Чи варто використовувати цю опцію? Новачкам - так, адже це гарний спосіб перевірити себе в такій новій сфері, як беттінг, водночас не ризикуючи грошима, адже все відбувається без вкладень реальних власних коштів. Але все ж варто пам'ятати, що навіть психологічно є величезна різниця між тим, коли ти прогнозуєш результат, нічим не ризикуючи, і розуміючи, що можна залишитися без не найменшої суми. Та й азарт виграти теж впливає на гравця, тож не варто переоцінювати ту роль, яку виконує такий оригінальний тренажер, як "віртуальні ставки".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.