Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 31 серпня 2023, 02:28
1787
2

Бойкот росіянам. Збірні України з Dota 2 та CS:GO знялися з турніру IESF

Українці не погоджуються з поверненням росіян на топ-арену

| Оновлено 31 серпня 2023, 02:28
1787
2
Бойкот росіянам. Збірні України з Dota 2 та CS:GO знялися з турніру IESF
Twitter. Збірна України з Dota 2

Збірні України з Dota 2 та CS:GO знялися з турніру під егідою IESF, адже саме ця федерація зняла заборону для росіян на топ-турніри з кіберспорту.

Міжнародна федерація кіберспорту (IESF) дозволила російським командам знову виступати на міжнародних змаганнях під егідою організації з прапором та гімном. За відміну рішення від 18 квітня минулого року про нейтральний статус росіян виступили 32 делегати, 13 висловилися проти і ще 25 утрималися. Також вони відхилили пропозицію Федерації комп'ютерного спорту України призупинити членство Федерації кіберспорту Росії у IESF.

Після цього команда України, яка вийшла у плей-оф, вирішила залишити змагання.

«Дякую за підтримку всім, хто вболівав, але не вистачило «проти» киргизів. Напевно, треба було вчора все ж таки випити по пиву, бо було нервово, і перший досвід на міжнародній арені. Але після новин та остаточного рішення про розбан росії вже немає бажання брати участь у змаганнях», - опублікував заяву від імені команди гравець української збірної Іван Kidaro Бондарєв.

Раніше IESF зняла заборону на виступ росіян із їхнім прапором у кіберспорті.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cycling adventure TV
Я сам с Украины, но честно скажу что это полная клоунада. То есть типы могли в теории выиграть турик или занять место повыше, заработать денег, помочь тем самым Украине, но принципиально не стали играть полные клоуны. Было бы смешно если бы они в гранд финале снялись с турнира
Дані Рохас
И кого вы этим наказали кроми самих себя? Когда врагу ничего сделать не удаётся, срываются на своих беззащитных. Плохой поступок. Нужно сражатся а не убегать