Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 30 серпня 2023, 19:32
447
0

Аль-Наср - Аль-Шабаб. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Кріштіану Роналду та Садіо Мане у справі

| Оновлено 30 серпня 2023, 19:32
447
0
Аль-Наср - Аль-Шабаб. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 серпня на Аль-Аввал Парк відбудеться матч 4-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому Аль-Наср зустрінеться з Аль-Шабаб. Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом.

Аль-Наср

Команда запустила нинішній тренд у футбольних трансферах, коли взимку примудрилася посилитись самим Роналду. Щоправда, навіть із Кріштіану, що багато забиває на Близькому Сході, все одно Лицар Неджду програв суперечку за чемпіонський титул, закінчивши на 2-й позиції. В результаті очікувано влітку була чимала активність керівництва проекту. На тренерській посаді з'явився Луїш Каштру - екс-наставник донецького Шахтаря непогано налагодив на той момент гру Ботафого, що впевнено лідирував у бразильській Серії В. Очевидно, що в Ер-Ріяді чекає приблизно подібне. Тим більше, що прийшов не лише португалець, склад поповнили Секу Фофана, Алекс Теллес, Брозович, Мане, Отавіо, Лапорт, більше того, точиться боротьба за Салаха, в ідеалі ще й з Алісоном. Новий футбольний рік розпочався з виграшу Кубка арабських чемпіонів. Але при цьому насилу пробилися до групового раунду азіатської Ліги чемпіонів (4:2 з Шабаб Аль-Ахлі з ОАЕ), а на внутрішній арені починав із пари поразок. І лише Аль-Фатех на виїзді було розгромлено 5:0.

Аль-Шабаб

Клуб у своїй історії неодноразово ставав чемпіоном Саудівської Аравії, та й інших різноманітних титулів назбирали чимало. Щоправда, вже з десятиліття не виходить домагатися чогось значущого. Так, національне золото 6-го і поки що востаннє було взято аж 2012-го року. Нещодавно був підйом на 2-е місце, в сезоні 2020/2021, але потім двічі поспіль фінішували на 4-й позиції. Щоб додати, на тренерську посаду заманили Марселя Кайзера, що до цього працював із Аль-Джазірою. Але при цьому, втративши влітку Крихов'яка, Санті Міну, Бупендза та пару місцевих зірок, зуміли взяти з відомих легіонерів лише Хабіба Діалло, що набив 20 голів у французькій Лізі 1 за скромний Страсбур. Він поки що, правда, мовчить, а його новий клуб вдома зіграв двічі по 1:1, а в Мецці програв 1:3 Аль-Вахді.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Аль-Наср набрав 4 очків у парі протистоянь: 0:0 і 4:3.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом Роналду та компанію, і можна погодитись. Ставимо на господарів при форі -1,5 голи (коефіцієнт – 2,0).

Події матчу

80’
ГОЛ ! М'яч забив Султан Аль-Ганнам (Аль-Наср Ер-Ріяд).
40’
ГОЛ ! М'яч забив Садіо Мане (Аль-Наср Ер-Ріяд).
38’
ГОЛ ! З пенальті забив Крiштiану Роналду (Аль-Наср Ер-Ріяд).
13’
ГОЛ ! З пенальті забив Крiштiану Роналду (Аль-Наср Ер-Ріяд).
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.