Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 серпня 2023, 09:48
31910
22

ДЮБУА: «Це мав бути нокаут. Я влучив Усику в живіт. Це була заготовка»

Британець хоче «добитися справедливості» після поразки від чемпіона світу

| Оновлено 28 серпня 2023, 09:48
31910
22
ДЮБУА: «Це мав бути нокаут. Я влучив Усику в живіт. Це була заготовка»
Twitter

Британець Даніель Дюбуа хоче «добитися справедливості» після поразки від чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика з України. Дюбуа, якого вважали аутсайдером, збив Усіка з ніг у п'ятому раунді в Польщі, але це було зараховано удар нижче пояса, і Усіку дали майже чотири хвилини на відновлення.

36-річний українець переміг нокаутом у 9-му раунді, але Дюбуа заявив, що «цю помилку необхідно виправити».

Дюбуа: «Треба йти далі. Я мав стати чемпіоном світу прямо зараз. Це було б справедливим. Все це потрібно викрити і йти далі, ніж просто жити у цій брехні. Вони мене просто обдурили. Я напевно хочу реваншу – досягти справедливості, досягти реваншу, домогтися, щоб щось сталося.

Ми працювали у спортзалі тижнями та тижнями над цим ударом. Ми впоралися з цим, і це мав бути наш момент. Це мав бути нокаут. Я почуваюся спустошеним. Це був не удар нижче за пояс. Я відчув, як він приземлився, ідеально влучив йому в живіт. Я точно знаю, коли завдаю хорошого удару.

Коли він упав, я подумав: добре, тепер рахунок до 10. Я знав, що він не зможе встати вчасно. Він тримався за живіт. Він не міг поворухнутися. Але щось у мені просто відчуло: ні, що тут відбувається? Це неправильно. Чому йому не відраховують? Я дивлюся з боку рингу на те, що відбувається, і бачу все це божевілля.

Я думав: те, що тут відбувається, це великий кидок. Я сказав рефері, що піймав суперника, і це було не ударом нижче пояса. Тоді це було просто збентеження. Після цього я зневірився і втратив темп, мені довелося повернутися в бій і спробувати його атакувати.

Я зіткнувся з цим на ворожій території, але не вийшов за межі своєї ліги. Якби це було в Англії, все було б зовсім інакше. Обставини мають значення – домашня територія, домашня перевага».

Оцініть матеріал
(184)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Томас ТУХЕЛЬ: «Це проти правил. Катастрофа. Це відчувалося як зрада»
Футбол | 09 травня 2024, 02:59 5
Томас ТУХЕЛЬ: «Це проти правил. Катастрофа. Це відчувалося як зрада»

Головний тренер Баварії розкритикував суддівство у матчі з Реалом (1:2) у Лізі чемпіонів

Костюк програла експершій ракетці світу на великому турнірі в Римі
Теніс | 09 травня 2024, 19:16 19
Костюк програла експершій ракетці світу на великому турнірі в Римі

Наомі Осака виявилася сильнішою за українку у двох сетах

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Ну, не зарахували тобі один удар. Ну то й що? Ти ж справжній чемпіон! Розізлись та добий суперника! А ти "зневірився" і "втратив темп". Щось ми не побачили твого шаленого темпу у попередніх раундах! Скиглиш, як дівчисько. Будь мужиком, вмій програвати.
Serhii P.
Можливо, досить цитувати цього мішка, його команду та промоутера? Він ще своїм внукам буде розказувати як у нього вкрали перемогу. Насправді, він дуже слабкий боксер, повільний, погано працює ногами, не тримає удар. 
PETP0
З нього чемпіон як з гімна молоток. Влучив він нижче пояса і це був заборонений удар 100%. Не попав по шарах? Можливо. Усик трохи переграв? Можливо. Але дайте я ввалю цього оленя з ноги в пах (вище яєць) і побачим що він заспіває. Та і про шо взагалі можна говорити, якщо ти впав після джеба від крузера з неробочої руки!
bzzzzz
Чтото я не видел чтобы от ударов в живот в накаут падали. Кого оно хочет обдурить
Fitness.sports
Вот он и признался что это был не случайный удар а запланированный удар заготовка. А значит решение судьи в таких случаях должно быть дисквалификация Дюбуа!!!
Eugenii Skrypka
Про него просто больше и не вспомнят, один из самых слабых соперников за все время, медленный и бестолковый. Усик топ, декласировал по полной 
Lucky Lucky
Боже, чувак, ти впав від одиночного джеба крузера - це все що потрібно про тебе знати, "чемпіон"
Дані Рохас
Боже, какое оно конечное
Fitness.sports
Британский тренер Питер Фьюри прокомментировал попадание Даниэля Дюбуа (19-2, 18 КО) ниже пояса Александру Усику (21-0, 14 КО) в 5-м раунде.
«Шорты были ниже пупка, любой удар по поясу, не говоря уже о низе пояса – это удар не в живот, а в пах. Хьюи получил такой же удар в бою против Самюэля Питера и испытывал страшную боль.
Так что это низко. Как только Дюбуа нанес удар, рефери объявил его таким, куда он и прилетел. Он третий человек на ринге. Что есть, то есть», - написал Фьюри.
Michael Savchyn
він реальний придурок, бо всі раунди програв, навіть і отой 5-й...
х'тів за рахунок бруду стати чемпіном, довбануте створіння реально, він тут просто визнав, що недозволеним способом лише і надіявся виграти спір
суддя там діяв чітко по протоколу
McLay
Хай дякує рефері що зупинив бій, а то був би з нього шматок лайна!🤪
Fitness.sports
Пусть Усик подаст встречное решение - удар не по правилам и просьба дисквалифицировать британца Как чемпион он имеет право. И тот заглохнет сразу.
Александр Белогубко
научили пацана что говорить --за удар ниже пояса снимали с боя за грязный удар --он вообще пока не кто и без поясов требует реванш иди забери у Фьюри пояс и будешь сражаться с Усиком --обнаглели все сразу хотят 4 пояса а 1 пояс Фьюри не  подходит--вот и будете драться дома в Англии --Фьюри он забоялся Усика а с тобой может согласится --ты расчитываешь только на 1 удар
Sukiyaki
Похоже, этот Дюбуа - просто конкрентый кондом.
potemkin78
начинается время замечательных историй
Fitness.sports
Тут ещё одно... Он тренировал этот удар под присмотром бывшего тренера Усика. Раз тренер ему разрешил и посчитал это нужным, то вина и его?
Трегубов Дмитро
Значить промазав
Віктор Коробка
Дивлячись на що це була заготовка. Якщо це була заготовка на якір від авіоносця - то такою отримати в живіт, мало не здасться!