Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 вересня 2023, 19:17
2905
0

Збірна вирушає до Дубліна без Хижняка

Збірна проведе тренування з ірландцями та англійцями

| Оновлено 15 вересня 2023, 19:17
2905
0
Збірна вирушає до Дубліна без Хижняка
ФБУ

Як стало відомо Sport.ua сьогодні чоловіча та жіноча збірні України з боксу вирушать транзитом через Варшаву до Дубліна, де проведуть спільний двотижневий збір з майстрами шкіряної рукавички Ірландії та Англії.

За інформацією нашого джерела, після серпневого тренувального збору в Тисовці, що на Львівщині, підготовку в Дубліні продовжать Максим Рудик (51 кг), Олег Чулячєєв (57), Данило Заморило (63,5), Юрій Захарєєв (71), Іван Сапун (80), Аркадій Карцан (92) та Кирило Стоянчев (понад 92).

Головному тренеру Дмитру Сосновському в Ірландії допомагатимуть Сергій Данильченко та Андрій Сальва.
Серед членів делегації відсутній наш найіменитіший боксер – Олександр Хижняк, який недавно став переможцем європейських спортивних ігор у Кракові і виборов олімпійську ліцензію.

Що ж до жіночої збірної, то в Дубліні під опікою керманича Сергія Даниліва та його асистента Олексія Шевченка перебуватимуть Ярослава Маринчук (50 кг), Світлана Уманська (54), Маріанна Басанець (57), Вероніка Корець (60), Анна Лисенко (66) та Анастасія Черноколенко (75).

Цей спільний збір – один з етапів підготовки українських боксерів до відбірних турнірів в Італії та Казахстані, що пройдуть в березні та квітні наступного року, відповідно, де й визначаться володарі останніх перепусток на Олімпійські ігри в Парижі.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.