Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 24 серпня 2023, 00:38
211
1

BlameF висловився про можливе введення формату з 12 раундами

Датський гравець вважає, що такий формат варто запровадити

| Оновлено 24 серпня 2023, 00:38
211
1
BlameF висловився про можливе введення формату з 12 раундами
Twitter. Бенджамін blameF Бремер

Гравець команди Astralis Бенджамін blameF Бремер розповів, як запровадження формату з 12 раундами за половину в Counter-Strike 2 може вплинути на гру. Слова данця опубліковані на сайті клубу.

Він написав так: «Перехід на MR12 спричинить серйозні наслідки. Виросте стратегічне значення вибору між повним еко-раундом чи форсом. Тому що поразка після форсу, особливо у другому раунді, коштуватиме надто багато. Помилки в економічних рішеннях стануть менш простими, кожен раунд набуватиме все більшого значення і посилюватиме емоційне напруження в матчі. Якщо ви програєте пістолетний раунд і не зможете забрати форс у другому раунді, вам доведеться робити повний еко-раунд. В результаті ви програватимете з рахунком 0:3. Це чверть раундів за половину!

Управління економікою команди матиме життєво важливе значення. Безрозсудно витрачатися на зброю стане надто ризиковано. А спроби вибити зброю із противників виходитимуть із фінансової ситуації команди. Забрати девайс суперника може бути стратегічним рішенням за слабкої економіки. Раптом кожен раунд стане важливішим. Ці зміни зроблять гру більш інтенсивною, але за неправильного управління економікою призведуть до неприємних наслідків. Можливо, командам невигідно відіграватиме еко-раунди. Я за введення MR12, хоча спочатку буде непросто звикнути до умовного рахунку 7:5 після першої половини. Безперечно, потрібен час, щоб повністю пристосуватися до цих змін».

Завтра Astralis зіграє у чвертьфіналі плей-оф турніру Pinnacle Cup 5 проти команди OG.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Милчел Авек
В общем, интервалы кликаний мышкой изменятся. Но это неточно).