Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 серпня 2023, 19:08
390
0

Михайло Красножон – новачок Аквасіті Пайкс

У фарм-клубі словацького «Попрада» формується український легіон

| Оновлено 23 серпня 2023, 19:08
390
0
Михайло Красножон – новачок Аквасіті Пайкс
Aquacitypikes. Михайло Красножон

Уродженець Дніпра 19-річний форвард Михайло Красножон став одноклубником українських збірників Олексія Ворони та Олександра Пересунька у новоствореному клубі «Аквасіті Пайкс», який виступатиме у другому за силою дивізіоні чемпіонату Словаччини в місті Попрад.

Сезон-2023/24 стане для Красножона п'ятим поспіль у Словаччині. Після від'їзду з українського «Придніпровська» U16 Михайло один рік відіграв у «Славії» Прешов U18, а потім три сезони виступав у системі «Кошице», з яким виграв молодіжний чемпіонат Словаччини U20 у 2022 році.

У попередньому сезоні гравець молодіжної збірної України набрав у чемпіонаті U20 рекордні для себе 42 (20+22) очки у 41 грі регулярки та ще дві шайби закинув у чотирьох поєдинках плей-оф. Також Красножон дебютував за дорослу команду «Кошице», але результативними діями у двох матчах не відзначився.

Прихід в «Аквасіті» новачок команди відразу ж відзначив закинутою шайбою. В історичному першому контрольному матчі «щуки» здолали вдома ХК «Прешов» (6:3), а Красножон та Ворона відзначилися голами.

Раніше ми писали, що українські легіонери, напевно, отримають шанс зіграти у словацькій Екстралізі, оскільки проект «Аквасіті Пайкс» підписав угоду з головною командою міста «Попрадом», яка передбачає обмін гравцями.

хокей
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.