Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 21 серпня 2023, 18:48
673
0

Борис ПЕТРОВСКИЙ: «У вирішальний момент недосвідчені дівчата не витримали»

Головний тренер «Карпат» – про матч за Суперкубок України

| Оновлено 21 серпня 2023, 18:48
673
0
Борис ПЕТРОВСКИЙ: «У вирішальний момент недосвідчені дівчата не витримали»
ФГУ. Борис Петровський

Головний тренер ужгородських «Карпат» Борис Петровський поділився думками після матчу за Суперкубок України.

– Для дівчат це чудовий досвід. Багато з них не грали на такій арені, де було організоване шоу, де вихід з освітленням. Думаю це стрес для них, але це серйозний досвід. Думаю що десь психологічно ми не витримали, може це десь давило.

Щодо підготовки — ми зіграли одну гру в Угорщині, «Галичанка» отримала добрий досвід в Міхаловцях. Вони зіграли чотири спарені гри з досвідченими суперниками. Я навіть деякі відео дивився — виглядали дуже достойно і тренер перевірив масу варіантів нападу і захисту. Я думаю, це ключовий момент — досвід гравців дав такий результат. Вони були не готові до нашої гри, але ми зробили дуже багато помилок. І у вирішальний момент недосвідчені дівчата не витримали.

Думаю, що не вистачає ігрового досвіду і гандбольного досвіду. Коли вони почнуть розуміти гандбол так, як треба, результат може змінитися.

– За що можна похвалити Вашу команду? Все-таки тривалий час були попереду і з великим відривом. Що сьогодні виходило? Особливо, по першому тайму особливо і початку другого?

– В нас виходила гра в захисті. В принципі ми давали атакувати тим гравцям, до яких були готові та воротар дуже багато виручила. І в нападі зіграли більш-менш дисципліновано, В другому таймі це не вийшло. І зовсім по-іншому зіграла воротар «Галичанки» в другому таймі. Це дівчина яка торік була у «Львівській політехніці», з дуже великим потенціалом. І, думаю, це теж був один із вирішальних моментів.

Нагадаємо, що «Карпати» вели в рахунку після першого тайму, але в підсумку поступились «Галичанці».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.