Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2024, 04:05
151
0

Ігор СОЛДАТ: «Налаштовуємось на бойову гру проти Металіста 1925»

Футболіст «Минаю» поділився настроєм перед матчем чемпіонату України

| Оновлено 06 травня 2024, 04:05
151
0
Ігор СОЛДАТ: «Налаштовуємось на бойову гру проти Металіста 1925»
ФК Минай. Ігор Солдат

Новачок закарпатського «Минаю» Ігор Солдат пригадав домашній матч проти «Дніпра-1» та розповів про налаштування на зустріч 4 туру Української Прем'єр-ліги проти харківського «Металіста 1925».

– Ігоре, вливання у новий колектив відбулось швидко?

– Так, звичайно. Ніяких складнощів не відчув, адже з багатьма гравцями вже знайомий, з кимось не так давно вже грав в одній команді. Тому все пройшло добре – швидко влився, швидко наладили взаєморозуміння. Працюємо над удосконаленням ігрового процесу.

– Як ти прокоментуєш гру команди проти «Дніпра-1», який вважався беззаперечним фаворитом зустрічі?

– Потрібно бути чесним – до початку гри нічию з «Дніпром-1» ми б розцінили як задовільний результат. Але після фінального свистка думки вже були інші. Все ж таки ми пропустили лише у компенсований час при рахунку 1:0 на свою користь. Ще й на 82-й хвилині Олександр Бандура впорався з першим пенальті у наші ворота. Тому результатом всі були трохи засмучені. Можна сказати, що було навіть хвилювання в роздягальні. Адже після голу Єгора Твердохліба здавалось, що перемога вже у нас в кишені. Тому не можна сказати, що в роздягальні був позитивний настрій. Ще й відчував особисту провину, тому що саме на мені зафіксували фол, коли призначили другий 11-метровий. Я точно був засмучений.

– Тобто розчарування через пропущений гол з пенальті все ж таки переважило позитивний момент здобуття одного очка у грі з торішнім срібним призером?

– Так. Настрій дійсно був не дуже. Але зараз налаштовуємось на бойову гру проти «Металіста 1925». Ми вже встигли розібрати ту гру на теорії, маємо перемикати думки на наступний матч. У харків’ян також дуже гарна команда. Ми з «Металістом 1925» у схожому турнірному становищі, тому чудово розуміємо вагу цієї зустрічі. Знаємо, який від нас очікують результат вболівальники та керівництво. Я дивився гру «Металіста 1925» проти «Шахтаря». Команда непогано комбінує, не боїться йти в обіграш навіть проти майстерних гравців донецької команди. Багато швидких та технічних футболістів. Нам точно буде складно. Але нам потрібно налаштовуватись на свою гру та прагнути здобути очки.

– Ти вже забивав «Металісту 1925» у складі «Вереса». Пам’ятаєш ту зустріч та свій гол?

– Звичайно. Тоді Сергій Панасенко виконав навісну передачу з кутового.

– А скидку головою зробив Дмитро Нємчанінов…

– Точно. Я пам’ятав, що саме Сергій подавав від кутового прапорця, а далі хтось зачепив м’яч головою. Цікаво вийшло, що тепер ми всі троє граємо за «Минай». Цікавий збіг. Ми навіть не подумали про це. Ну це додатковий позитивний момент для настрою на гру. Приємні спогади. Не будемо розмірковувати про те, чи вдасться нам повторити ту комбінацію. У «Металіста 1925» змінилась команда, в «Минаї» інші схеми та розіграші стандартів. Та і це не важливо – хто саме забиває. Головне, щоб команда здобувала результат, набирала очки. До цього будемо прагнути у суботу. Сподіваюсь, наші вболівальники дивитимуться трансляцію матчу, а нам вдасться порадувати їх грою та результатом.

Зустріч «Металіста 1925» та «Миная» пройде сьогодні, 19 серпня, в Києві та розпочнеться о 17:00.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.