Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 серпня 2023, 12:54
316
0

Назар Ружніков посилив Каунас Сергія Вітера

У єврокубку український десант може зіграти проти «Сокола»

| Оновлено 17 серпня 2023, 12:54
316
0
Назар Ружніков посилив Каунас Сергія Вітера
Фото iihf. Назар Ружніков

Хокейний клуб «Каунас», який наступного сезону виступатиме на три фронти (Балтійській лізі, національній першості Литви та Континентальному кубку), поповнився першим українським легіонером у міжсезоння. Ним став 24-річний нападник Назар Ружніков, котрий цього року дебютував на ЧС-2023 за збірну України та відзначився прем'єрною шайбою у дивізіоні 1B.

Вихованець білоцерківського «Білого Барса» Ружніков попередній сезон також провів у Литві, але в іншій команді – «Енергії». За електренайців наш хокеїст набрав 15 (8+7) очок у 31 грі. Раніше уродженець Києва виступав в Україні за «Білий Барс» та ХК «Маріуполь», а також один сезон відіграв у юніорській канадській лізі за «Міджет Преп».

Як стало відомо Sport.ua, новий сезон у складі «Каунасу» також спробують розпочати і співвітчизники Ружнікова – воротар Сергій Писаренко, захисник Владислав Сушков, нападник Денис Гончаренко та Максим Семененко. Цікаво, що «Каунас» з українським «десантом» у складі восени може зустрітися в Континентальному кубку з київським «Соколом». Для цього каунасцям необхідно подолати перший раунд єврокубку та випередити у своїй групі естонський ХК «Пантер», ісландський «Рейк'явікур» та хорватський «Загреб».

Нагадаємо, що цього літа литовський клуб очолив екс-тренер збірної України Сергій Вітер.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.