Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 березня 2024, 20:31
3823
1

Резерв отримав практику. Шахтар та Олександрія провели ще один матч

На цей раз «гірники» не перемогли

| Оновлено 13 березня 2024, 20:31
3823
1
Резерв отримав практику. Шахтар та Олександрія провели ще один матч
УПЛ. Шахтар – Олександрія

У вівторок, 15 серпня, наступного дня після очного поєдинку УПЛ, «Шахтар» та «Олександрія» зустрілися на полі спорткомплексу «Святошин» і провели тренувальну гру у форматі 2 тайми по 30 хвилин. Патрік ван Леувен і Руслан Ротань задіяли в спарингу футболістів, які не брали участь у вчорашньому офіційному матчі або виходили на заміну й провели на полі не так багато часу.

У стартовому складі «гірників» вийшли голкіпер Денис Твардовський, захисники Педріньйо, Ярослав Ракіцький, Едуард Козік, Віктор Корнієнко, півзахисники Артем Бондаренко, Деніл Кастілло, Антон Глущенко, Невертон, Олексій Кащук та Хусрав Тоіров як центрфорвард. На початку зустрічі непогану нагоду мав Невертон: бразилець опинився в ситуації сам на сам, але пробив повз ворота. Не вдалося з першої спроби відзначитися Хусраву, який добре поборовся в карній зоні, проте не зумів з гострого кута поцілити в площину. Утім, на 23-й хвилині саме Тоіров відкрив рахунок: отримав пас перед штрафним, обіграв захисника і завдав влучного удару – 1:0. Але на 29-й хвилині олександрійці відігралися – відзначився вихованець Академії «гірників» Владислав Погорілий.

У другому таймі у воротах донеччан діяв Тимур Пузанков, а в центрі захисту Козіка змінив Данило Удод. «Помаранчево-чорні» виглядали активніше й мали кілька нагод, аби вийти вперед. Кащук готовий був замикати простріл Бондаренка, проте захисник на мить випередив вінгера донеччан на лінії воротарського. Наприкінці спарингу міг забивати Невертон, який від центра поля вибіг віч-на-віч з голкіпером, але влучив у поперечину. 1:1 – нічия в тренувальний грі «Шахтаря» та «Олександрії».

Нагадаємо, що наступний матч чемпіонату України підопічні Патріка ван Леувена проведуть 20 серпня на виїзді з «Кривбасом».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Summertime
Вот это я понимаю.  Взаимопонимание и взаимопомощь.