Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олімпійські ігри
| Оновлено 15 серпня 2023, 06:43
1296
1

Україна виступить на Іграх-2024 навіть за «нейтральних» із рф та рб

Майбутню Олімпіаду українська команда не буде пропускати

| Оновлено 15 серпня 2023, 06:43
1296
1
Україна виступить на Іграх-2024 навіть за «нейтральних» із рф та рб
НОК України. Вадим Гутцайт

Міністр спорту України Вадим Гутцайт заявив про те, що збірна України готова виступати на Олімпійських іграх-2024 у Парижі, навіть якщо там будуть представлені «нейтральні» представники рф і рб.

«Наші спортсмени мають бути на Олімпіаді. Наш прапор буде на церемонії відкриття, на змаганнях, наші спортсмени представлятимуть нашу країну, щоб усі у світі побачили, що Україна є, була і буде», – розповів Гутцайт.

Вадим Гутцайт підтвердив зміну позиції щодо присутності на Іграх представників рф і рб. Раніше висловлювалася думка, що Україна може відмовитися від участі в Іграх 2024 року через «нейтральних» спортсменів із країн-окупантів.

«Ми не звертаємо уваги на цих спортсменів, тому що для нас взагалі незрозуміло, хто ці спортсмени», – доповнив Вадим Гутцайт.

Як відомо, цього року Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників рф і рб до змагань у «нейтральному» статусі за умови, що вони не були помічені в підтримці війни в Україні, яку ведуть їхні країни.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Капітулянт нікчемний.Навіть якщо ти збираєшься їхати і лобизатися з русньою, то навіщо це публічно озвучувати, ідіот? НАвіщо прямо посилати послання Баху і казати, що русню можна повертати?
До останнього моменту треба було орати, що ми бойкотуватимо, якщо їх допустять. Щоб вагалися. А коли наші спортсмени і спортивні чиновники колективно підняли лапки і здалися, то тепер їх всюди будуть повертати. А те обіссяне потім буде бігати і плакатися, що русня витирає об них ноги і банить їх з турнірів.... Ну зробили скандал світового масштабу з Харлан і що? Харлан все одно вигнали з одиночного турніру і не дали отримати медаль. І таке русня буде витворяти тепер постійно на любому турнірів. Бо до капітулянтів тільки таке відношення. Їх не поважають за слабкість. Русня бачить, що продавила всіх і наші це прийняли, тому далі будуть такі провокації влаштовувати.