Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 листопада 2023, 06:39
2309
0

Едді ХІРН – про допінг Вайта: «Я здивований і перебуваю в шоці»

Промоутер Джошуа хотів би вірити, що Вайт невинуватий

| Оновлено 16 листопада 2023, 06:39
2309
0
Едді ХІРН – про допінг Вайта: «Я здивований і перебуваю в шоці»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа та Ділліан Вайт

Промоутер Едді Хірн з компанії Matchroom прокоментував ситуацію щодо скасування бою між Ентоні Джошуа (25-3, 22 KO) та Ділліаном Вайтом (29-3, 19 KO) через те, що другий попався на допінгу.

«По-перше, я не представляю Ділліана, тому не можу говорити від його імені. Що я можу сказати, так це те, що я здивований і перебуваю в шоці, адже він ретельно використовував тестування VADA протягом усієї своєї кар'єри. Уже сьогодні вранці я отримав електронного листа від його команди, в якому йшлося про те, що існує сувора конфіденційність від його імені, і на нього чекає великий бій.

Ми дозволимо йому пройти через цей процес і подивимося, як він розвиватиметься. Але я був у великому шоці. У суботу, коли ми дізналися про це, я був дуже здивований, і на нього чекає важкий шлях.

Я не знаю Ділліана Вайта досить добре. Але я хотів би думати, що він невинуватий, тому що мені не подобається, що він намагався отримати перевагу в цьому бою. Але ми також не можемо ігнорувати ситуацію», – сказав Хірн.

Це вже третій скандал із допінг-тестами в кар'єрі Вайта. Він був дискваліфікований на два роки у зв'язку з позитивним допінг-тестом у 2012 році, а у 2019 році у нього також було виявлено заборонений препарат, але в підсумку UKAD зняла з нього всі звинувачення.

Зазначимо, що замість Вайта на ринг проти Джошуа вийде фінський суперважковаговик Роберт Хеленіус.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.