Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 07 серпня 2023, 18:17
392
0

Олексій Євтехов перейшов до Динамо-Пардубіце та завоював трофей

Форвард з України продовжить виступи у молодіжній лізі Чехії

| Оновлено 07 серпня 2023, 18:17
392
0
Олексій Євтехов перейшов до Динамо-Пардубіце та завоював трофей
hcdynamo.cz. Олексій Євтехов у формі «Динамо-Пардубіце»

Український форвард Олексій Євтехов продовжить кар'єру у рідному місті знаменитого Домініка Гашека – Пардубіце. У новому сезоні гравець юніорської збірної України виступатиме у молодіжній команді «Динамо-Пардубіце» у чемпіонаті Чехії до 20 років.

Минулого сезону 17-річний уродженець Краматорська Євтехов також виступав у Чехії за остравську «Порубу» U17 та набрав вражаючі 43 (20+23) очки у 37 іграх (з урахуванням плей-оф).

Зазначимо, що у складі нової команди Олексій Євтехов не просто дебютував, а й допоміг «Динамо-Пардубіце» U20 здобути передсезонний Кубок Мера за участю п'яти чеських команд! У трьох домашніх матчах дводенного турніру українець відзначився закинутою шайбою та результативною передачею.

«Початок виступів у «Динамо» можна занести до активу, – розповідає Олексій Євтехов сайту Sport.ua – Тренери давали всім гравцям багато ігрового часу, я виходив також у нерівних складах і, вважаю, показав себе гідно. Найяскравіше враження від турніру? Безперечно, це мій прем'єрний гол у формі нової команди. Приємно як партнери тепло привітали. Щодо мого переходу з «Поруби», то тут мій вибір легко пояснити: я хочу розвиватися як хокеїст і в перспективі грати у чеській екстралізі, а «Поруба» не має команди у елітному дивізіоні. Плюс мені дуже подобається саме місто Пардубіце, тут найкращі умови житла та тренувань».

Нагадаємо, що навесні 2023 року Олексій Євтехов виступав на чемпіонаті світу U18 за збірну України та допоміг команді Олександра Бобкіна утриматись у дивізіоні 1A.

хокей
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.