Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:23
83
0

Плюси і мінуси «подвійного результату»

Що таке «подвійний результат» у світі ставок

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:23
83
0
Плюси і мінуси «подвійного результату»

"Подвійний результат" (або "подвійний шанс") - досить популярний вид ставок. Іноді його називають ще "проти суперника", адже ставиться, по суті, не на якийсь результат, що трапиться, а на те, що певного варіанту не буде. За "1Х" потрібно, щоб не виграли гості, за "Х2" - щоб не перемогли господарі, і навіть за "12" важливо, щоб не було нічиєї. У цього виду ставок вистачає шанувальників, але є й ті, які люблять покритикувати "подвійний результат". Розберемося з його плюсами і мінусами.

Менший ризик. Очевидний плюс саме цього виду ставок. Адже при ньому потрібно тільки, щоб із 3-х можливих результатів відбувся якийсь 1. Як правило, ймовірність того, що буде перемога, при цьому зростає приблизно в 2 рази. Тобто набагато рідше гравець зазнає невдач.

Імовірність виграшу. Шанс проходу подвійного результату подвоюється, за інших рівних умов. Приклад: якщо зустрічаються рівні за силою супротивники, то загалом ймовірності результатів розподілятися порівну. І перемога господарів матиме 33,3 відсотка ймовірності, а вже "1Х", з додаванням нічиєї - 66,7 відсотків. І все одно ваше парі виграє. Хоча, безумовно, всі підрахунки потрібно скоригувати на суму маржі букмекера, з якої той і "живе". Він забирає собі не менше 2% від загального числа, а іноді й набагато більше.

Доступність. "Подвійний шанс" - ніяка не екзотика. Так, він рідко представлений прямо в основних лініях. Але якщо на сайті клікнути на спортивній події і викликати загальний список доступних ринків, то в їхньому переліку, як правило, є "1Х", "Х2" і "12" практично у всіх букмекерських конторах. Головне - щоб сам вид спорту і регламент турніру допускав, щоб матч, або хоча б його регламентний, основний час міг принести нічийний результат. Якщо можлива тільки перемога одного з супротивників, такий ринок просто не має жодного сенсу.

Але, безумовно, є і певні мінуси

Маленькі коефіцієнти. Головний недолік виливається з основної переваги. Оскільки ймовірність виграшу під час "подвійного результату" значно вища, то й коефіцієнти одразу стають значно нижчими. Букмекери не дурні і не даватимуть так просто заробити на "прохідних" результатах події.

Потрібні великі витрати, щоб щось виграти. Причому не тільки грошові, а й у плані часу для підготовки. Вважається, що для варіантів із "подвійним результатом" потрібно знаходити переоцінених фаворитів і/або андердогів, які набрали хід. Для гравців-початківців це складно.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.