Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 серпня 2023, 16:00
56
0

Ставка «подвійний результат»: поняття та особливості

Що таке «подвійний результат» у світі ставок

| Оновлено 04 серпня 2023, 16:00
56
0
Ставка «подвійний результат»: поняття та особливості

Як правило, сперечаючись про спорт, азартні люди намагаються передбачити результат гри. Тобто спрогнозувати перемогу одного із суперників (спортсмена чи команди), або нічию. Але нерідко це робити досить складно, адже пара за силами виглядає рівною, або просто є сумніви в тому, що фаворит реально сильніший. Тоді є сенс використовувати такий вид ставок, як "подвійний результат". Під ним розуміють ставки в найрізноманітніших видах спорту (але не в будь-яких - про це нижче), що полягає в прогнозуванні одразу 2-х із 3-х можливих результатів події. Для того, щоб "зайшла" ставка, достатньо, щоб стався абсолютно будь-який із двох цих результатів.

Ринок цих ставок представлений всього 3-ма можливими виборами. Це або перемога першої команди (спортсмена), або нічия (позначається найчастіше через "1X"), перемога другого суперника (або команди) або нічийний результат ("X2"), перемога першої або другої команди (спортсмена) (також називають "без нічиєї", але може позначатися і короткими "12"). У більшості випадків подібна ставка оформляється на основний час події. Але завжди це питання варто прояснити заздалегідь, вивчивши, як визначатиметься підсумок, якщо в матчі відіграють додатковий час.

Для кращого розуміння сенсу застосування цього виду ставок краще розглянути їх на прикладі футбольної зустрічі. Грають між собою "Арсенал" і "Челсі" на полі першого. Обираючи "1Х" означає, що Ви вірите в те, що виграють гравці "Арсеналу" або команда завершать зустріч внічию. Ставлячи на "Х2", Ви обираєте поєднання з перемоги "Челсі" та нічиєї. Нарешті, "12" означає тільки, що в поєдинку буде переможець, і він не завершиться "мирним результатом".

Ставки "подвійний результат", перш за все, відрізняються набагато меншим рівнем ризику, ніж традиційні ставки на "результат". Але, звичайно ж, відповідно падає і коефіцієнт. Тож найчастіше подібний вид парі обирає той, хто складає мульти-ставку - у багатьох експресах є такі складові.

Де можна ставити на "подвійний шанс"? Як правило, подібний ринок присутній у розписі практично кожного букмекера на всі більш-менш відомі види спорту, з одним обмеженням: у поєдинках має бути не виключена нічия. Причому парі приймаються і в прематчі, і в лайві.

Для аналізу гри необхідно уважно вивчити статистику останніх матчів, результати очних зустрічей, визначити поточну форму команд, а також зрозуміти, наскільки сильно вони будуть мотивованими на гру. Особливу увагу варто приділити кадровому підбору гравців у командах.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.