Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 серпня 2023, 15:47
46
0

Плюси і мінуси ставки «коридор»

Що таке «коридор» у ставках і його переваги

| Оновлено 04 серпня 2023, 15:47
46
0
Плюси і мінуси ставки «коридор»

Щоб розбиратися з тим, які переваги та недоліки є в такого типу ставок, як "коридори", спочатку варто згадати, що під ним в ігровому світі розуміють. Для азартних гравців це комбінація з пари ставок, що використовують результати, які взаємно виключають один одного, але перемогою буде при цьому ситуація, коли обидві спрацьовують одночасно. І, як завжди, є у варіанта плюси з мінусами.

Основний козир - порівняно низький ризик втрати всього банку. Як правило, той щонайменше буде повернення завдяки тому, що одне парі виграє і перекриє друге, яке не зіграло. А в ідеалі буде навіть дохід. Наприклад, при ставці на перемогу господарів з нульовою форою в поєднанні "Х2" (гості не програють) гравцеві потрібно чекати саме нічиєї. Тоді за першою ставкою буде повернення, і гроші за нею повернуться, а за другою - виграш. Так, можна і залишатися без грошей, адже дехто грає в коридорах, коли він забезпечує тільки страховку в розмірі 60, а то й 40 відсотків від загальної суми. Але це вже особистий вибір стратегії самого гравця і його персональна стратегія - можна намагатися знаходити тільки суми з повним "захистом", обираючи відповідні пари протилежних результатів на сайтах різних контор.

Другий очевидний плюс "коридору" - при ньому немає необхідності мати зібрати вже на старті великий банк. Досить порівняти з класичною стратегією "наздоганяння", на якій іноді на кожному наступному кроці в разі невдачі потрібно подвоювати суму парі. У підсумку вже 3-й такий раунд збільшення призводить до того, що, починаючи з 10 доларів, гравець ризикує за раз 80-ма, а загальні його витрати вже досягають 150 баксів. При "коридорах" же в більшості випадків гроші повертаються назад, тож значні кошти збирати не потрібно.

Основний недолік стратегії - відносно невеликий приріст: варто бути готовим до того, що навіть за успіхів банк зростатиме, але повільно. У "коридорах" вибирають варіанти з відносно невеликими коефіцієнтами. І водночас однаково, навіть у разі успіху, за 1-ю з пари ставок буде "витрата", тобто ця частина суми буде розрахована під 1-0.

Крім того, стратегії вимагає досконалих знань в обраному виді спорту. "Коридор" зможе правильно вибудувати тільки той, хто розуміє, як саме можуть розвиватися події в цій грі, детально все аналізує і розуміє всю реальну обстановку справ.

Не всім подобається і те, що потрібно створювати собі акаунти щонайменше в кількох букмекерських конторах. Між ними вибираються максимально вигідні коефіцієнти, ще й потрібно встигнути завести гроші на акаунт.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.