Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:23
53
0

Особливості коридору як типу ставки

Тип ставки «коридор»: як на нього ставити

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:23
53
0
Особливості коридору як типу ставки

У слова "коридор" є, як це не дивно, далеко не одне трактування. Мало хто знає, що це ще й ігровий, беттінговий термін. У цій сфері під "коридором" розуміють комбінацію, яку склав гравець із 2-х ставок, як правило, в різних букмекерських конторах. Головною фішкою буде те, що парі стосуються практично взаємовиключних результатів, але при цьому обидві можуть спрацювати одночасно. І саме в цьому суть, адже основа - різниця між обраними значеннями для "тоталів" або "фор", що використовуються. Тому й використовується поняття "коридору".

Наприклад, одну ставку гравець робить на "тотал менше 2,5 голів". Другу ж він тоді розміщує на "більше 2 голів". Сенс у тому, що якщо буде якраз 2-0 на чиюсь користь, або 1-1, тобто заб'ють рівно 2 голи, то "зайде" ставка на "ТМ2,5", а та, що була поставлена на "ТБ2,0", не програє - вона виплатиться з коефіцієнтом 1,0, тобто повернеться назад. Гравець може сказати, що якраз "зіграв коридор". У таких ситуаціях гравець, як правило, отримує помітний прибуток. Якщо матч закінчується з будь-яким іншим рахунком, 1 ставка виграє і 1 програє. Тож завдання у беттора непросте: вибудувати все так, щоб і в цьому випадку отримане компенсувало суму програного.

Безумовно, є дуже багато спільного між "коридором" і "вилкою". Різниця лише в тому, що прибуток намагаються отримати не за рахунок різниці в коефіцієнтах подій, а за рахунок різних значень тоталів/фор. Сподіваючись підібрати таке співвідношення, коли ставки спрацюють одночасно. Саме при цьому гравець і отримає прибуток - як в описаному вище випадку, коли було рівно 2 м'ячі. В інших випадках вдається просто не втрачати гроші. І в такому форматі, без перемог і без поразок, гравець може проводити тривалий відрізок часу. Тоді як у "вилочника" за будь-якого результату гарантований дохід. З одним, але важливим застереженням: якщо не буде дій з боку букмекерських контор, які, як відомо, дуже не люблять такі хитрощі і блокують за подібне, відмовляючи у виплатах. "Коридори" ж для них - цілком законні та легальні, і такі парі дозволяють оформляти. Розрахунок організаторів на те, що "заходять" переможні поєднання не часто, а грошима азартної людини можна користуватися досить тривалий час. А то й вдасться підловити на помилці - завжди можна клікнути на близькому, але некоректному, в розрізі "коридору", варіанті, або помилитися під час вираховування потрібного співвідношення сум.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 8
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних
Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5
Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.