Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 04 серпня 2023, 03:24
411
0

Збірна України U17 дізналася суперників на Кубку Президента

Наші юнаки зіграють проти однолітків з «Тршинця», «Риги», «Спарти» та «Слована»

| Оновлено 04 серпня 2023, 03:24
411
0
Збірна України U17 дізналася суперників на Кубку Президента
Фото ФХУ. Відбулося жеребкування Кубка Президента

Юнацька збірна України дізналася своїх суперників на чеському турнірі до 17 років – Кубок Президента, який відбудеться з 4 по 6 серпня у Тршинці. За підсумками жеребкування підопічні Олександра Бобкіна потрапили до групи з чеськими клубами «Тршинець», «Спарта» (Прага), латвійською ХШ «Рига» та словацьким «Слованом» (Братислава). Усі матчі відбудуться у головному палаці Werk Arena, котрий вміщує 5 400 глядачів.

До іншої групи, яка розігруватиме позиції на міні-Werk Arena, жеребкування визначило разом: швейцарський «Давос», чеські «Енерґію» (Карлови Вари), «Вітковіце» (Острава), «Маунтфілд» (Градець-Кралове) та австрійський «Ред Булл» (Зальцбурґ).

Перший ігровий день (4 серпня) для збірної України розпочнеться ранковим матчем проти хокейної школи «Рига» (11.30 – час київський), а фінішує двобоєм проти господарів з «Тршинця» (19.30).

Програма другого ігрового дня (5 серпня) включає для «синьо-жовтих» також дві зустрічі: Україна – «Спарта» (9.00) та Україна – «Слован» (14.30).

Зрештою, в заключний ігровий день (6 серпня) за підсумками групових виступів відбудуться матчі: за перше, третє, п'яте, сьоме та дев'яте місця.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.