Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:21
85
0

Поради новачкам щодо використання ординарів

Поради експертів, які допоможуть зробити ставки на одинар більш успішними

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:21
85
0
Поради новачкам щодо використання ординарів

Кожен, хто тільки починає грати на спортивні події, стикається з низкою питань. Перш за все, що робити і як. Експерти радять не намагатися братися за складні варіанти, а працювати з найпростішим видом парі - "ординарами", коли ставка йде на 1 результат 1-ї події. Також є ціла низка порад. Вони, як і все у світі беттінгу, не гарантують виграшу. Але допоможуть зробити поодинокі ставки на дистанції більш успішними.

  • Варто брати порівняно високі котирування. Є категорія гравців, що вважає за краще зводити ризик до мінімуму, як вони думають, і укладають парі на події з дуже вже низькими коефіцієнтами - нижче за позначку 1,5, а то й зовсім 1,2. Але дослідження показують, що навіть у таких ставках через ігнорування хорошої підготовчої роботи програється приблизно 20-25 відсотків таких парі. Що закономірно веде до того, що поступово, на дистанції, зливається весь банкрол. Тим паче що помилка посилюється тим, що на такі "вірні" результати ставлять чималі суми, розраховуючи заробити на цьому. Мовляв, ставити на перемогу "Баварії" під коефіцієнт 1,2 100 рублів не цікаво, а ось із 10 000 уже можна отримати чималу вигоду. А топ-клуб раптом пропускає "дурня" в кінцівці та грає внічию.
  • Ставте тільки на зрозумілих і доступних для вас ринках. Не просто на тому виді спорту, яким глибоко цікавитеся, але ще й обираючи той вид парі, який знаєте. Іноді букмекерські контори прописують специфічні, особливі умови для деяких видів тоталів, фор у плані трактування того, коли вони "заходять", а коли буде зараховано гравцеві поразку. Тож мало вивчити теорію - потрібно ще й знайти час, щоб прочитати правила саме цієї букмекерської контори щодо того виду "ординарів", що ви маєте намір використовувати. Особливо те, що написано горезвісним "дрібним шрифтом"...
  • Розумно діліть доступні гроші. Вважається, що одинична ставка не повинна перевищувати 6-7 відсотків від усього банкролу, тобто обсягу доступних гравцеві коштів. А краще взагалі починати з 2-3%. Тільки іноді, зваживши все і знайшовши "валуйний", тобто цінний варіант, можна замахнутися на те, щоб за раз поставити 10-20 відсотків. Йти ж ва-банк, ризикуючи всім, що є - це добре і красиво у фільмах, але дуже небезпечно в реальному житті.
  • Вивчіть стратегії ставок. Новачки багато втрачають, ставлячи хаотично. А це в підсумку веде до банкрутства. Тільки наявність системи, що зрозуміла й апробована гравцем, дає йому змогу досягати успіху на дистанції, розвиваючи свої успіхи та компенсуючи невдачі й осічки.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.