Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Плавання
| Оновлено 05 серпня 2023, 09:36
1815
0

Михайло РОМАНЧУК: «Зараз головне – повністю відійти від плавання»

Українець – про виступ на ЧС з водних видів спорту

| Оновлено 05 серпня 2023, 09:36
1815
0
Михайло РОМАНЧУК: «Зараз головне – повністю відійти від плавання»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Романчук

Український плавець Михайло Романчук дав оцінку своїм результатам на чемпіонаті світу з водних видів спорту, який минулого вікенду, 30 серпня, завершився у Фукуоці (Японія).

«Багато чого не складалося по ходу сезону – дуже важкий рік. Тому зараз основне завдання – відновитися і відпочити. А головне – скучити за плаванням.

Я незадоволений, і це найважчий рік у всій моїй кар'єрі. Це стосується як фізичної, так і моральної складової. Треба відновитися, щоб з новими силами і духом починати майбутній сезон.

Чому я плив лише три дистанції на чемпіонаті світу? На світовій першості-2022 у мене була ще дистанція 10 км на відкритій воді. Але в Будапешті-2022 спочатку був басейн, потім відкрита вода. А у Фукуоці – навпаки, тому вирішили проплисти лише п'ять кілометрів.

Позитивного мало можна винести на таких змаганнях. Знаємо, які помилки і все, що зробилося не так. Але зараз головне для мене повністю відійти від плавання і, скажімо так, відпочити повною мірою», – зізнався Романчук.

Нагадаємо, у заключний день ЧС з водних видів спорту у Фукуоці Романчук залишився без медалі у фіналі на дистанції 1500 м вільним стилем.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.