Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:24
43
0

Паровоз - вид ставки для вилочників

Що таке паровоз у світі ставок і як на нього ставити

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:24
43
0
Паровоз - вид ставки для вилочників

У світі ставок досить відомий такий вид ставок, як "експрес". Його не варто плутати з менш відомим варіантом - "паровозом". Це така мульти-ставка, де події йдуть одна за одною, до того ж дуже суворо: кожна подія в такому "експресі" розпочинається після завершення попередньої та закінчується перед тим, як почнеться наступна.


Хто ставить на паровози?

Як правило, "паровози" використовують шанувальники "вилок". Це спроба виглядати звичайними, пересічними гравцями перед співробітниками букмекерської контори, що моніторять дії клієнтів і, знайшовши "вилочників", щонайменше знижують максимуми, або іншим способом "ріжуть ліміти". Деякі гравці взагалі ставлять виключно паровози, інші, більш ризиковані й азартні, поєднують їх з ординарами, теж "вилочного" характеру - за класичним принципом "авось пронесе". Загальна маса ставок все-таки велика, раптом такі хитрощі не помітять? Хоча експерти впевнені: "вилочника", який маскується, за бажання, обчислити досить легко. Просто деякі контори, особливо "фундаментальні", лояльно, терпляче це сприймають, розуміючи, що зрештою і такі користувачі приносять прибуток. Ось тільки завжди залишається ризик, що політика зміниться.


Як ставити паровоз?

Для складання прибуткового "паровоза" гравець знаходить кілька результатів різних матчів, що йдуть один за одним і мають "вилочні" коефіцієнти. Далі він розміщує експрес, після чого по черзі страхує свою ставку. Так триває, поки експрес або програє (але все програне повернеться за рахунок того, хто виграв страхувальне парі), або "зайде", з головою компенсуючи всі витрачені суми. Начебто все зрозуміло і зручно, але у "паровозів" є помітні недоліки. Такі ставки складно готувати, адже потрібно знайти навіть не 1, а кілька "вилок", з чітко обмеженими часовими інтервалами. Гравець ризикує тим, що після завершення одного з матчів на наступний коефіцієнт зміниться, і вже не буде "вилки". І тоді буде втрачено головний сенс усієї роботи. Але ті, хто використовує такий метод, уже знайшли вихід. Вони, як правило, ставлять через сайти тих букмекерських контор, які заохочують використання експресів і навіть надають за подібні ходи різні бонуси. Це цілком може компенсувати недоліки "паровозів", але все ж таки очевидно, що це не та модель поведінки, яка буде підходящою для тих, хто робить тільки перші кроки у світі ставок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі
Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 11
ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.