Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:24
37
0

Плюси і мінуси системи як виду ставок

Як правильно поставити парі на систему: розбираємося в нюансах цього виду парі

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:24
37
0
Плюси і мінуси системи як виду ставок

Серед спортивних ставок, можна сказати, осібно стоїть такий варіант, як "система". Це комбінований тип парі, що складається з певної кількості різних експресів. Тобто клієнт зупиняється на низці подій, з яких вибудовують різні варіанти "мульти-ставок".

Головна "фішка" системи зрозуміла. У гравця є право на помилку, що взагалі унікально для спортивних ставок. Ніде більше, ні в "ординарах", ні в експресах немає нічого подібного, щоб, невірно передбачивши результати, у підсумку виграли. Максимум - це при таких ставках, як "тотали" і "фори", через "витрати" повернути собі поставлене. За системи ж навіть більше ніж 1 невдача в прогнозах, за певних умов, принесе успіх. Саме тому й використовують саме цей вид, а не традиційний експрес, за якого 1 невірний крок - і "згорає" взагалі все. Тобто ті, хто обирає систему, проявляють розумну обережність. Вона забезпечує виграш навіть коли неправильно вгадується 1, а то й кілька, результатів. А правильний розрахунок ситуацій у поєдинках і зовсім призводить до мінімізації ризиків - зазвичай багато досвідчених гравців цінують саме це, розуміючи, що не варто розраховувати зірвати куш - важливіше хоча б потроху, але стабільно вигравати.

Безумовно, у "системи", як і у всього, є недоліки. По-перше, не всім подобається, що потенційний виграш не найвищий - якщо "заходять" усі можливі результати, то в разі експресу, звісно ж, прибуток буде набагато вищим. Але, з іншого боку, шанувальники цього парі зазначають, що брати саме систему, з іншого боку, явно вигідніше, ніж узяти ряд "ординарів". Вважаються "мінусом" і те, що, беручи систему, гравець не може точно сказати, що в підсумку складе підсумковий коефіцієнт. Так, можна, досить легко, підрахувати максимально можливий дохід, якщо все "зайде". Але гравці беруть саме систему тільки тоді, коли хочуть отримати підстраховку.

Ще одна проблема цієї ставки в тому, що вона елементарно складна. Її дуже непросто сприймати. Навіть зрозумівши суть "системи", ще потрібно правильно все розставити, не забувши про жоден із варіантів. Утім, в інтернеті зараз можна знайти спеціальні сайти або програми, що виконують усю "чорнову" роботу замість гравця. Тож цей недолік явно мінімізується. Гірше з тим, що "система" вимагає і не найменших фінансових витрат - тут, як мінімум, мінімальною сумою не обійтися.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.