Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:24
42
0

Типи ставок на фору на прикладі футболу

Які види фор зустрічаються, розбираємося на прикладі футболу

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:24
42
0
Типи ставок на фору на прикладі футболу

Фора - досить цікавий вид ставок. За нею спочатку обраній команді надається або перевага у вигляді N певного показника, як правило, голів (очок, шайб), або аналогічне відставання - в N одиниць. І розрахунок за цим гандикапом проводиться через прості математичні дії: потрібно, відповідно, додати/відняти вказане значення від підсумкового результату. Найбільше таких ставок, як і парі загалом, розміщується на футбол. Використовуючи цей вид спорту, покажемо, які види фор зустрічаються.

Ставки на результат матчу

Власне, основні фори, про які було вже все в основному сказано вище. Ринок ставок передбачає прогнозування гравцем результату обраного матчу, але з урахуванням фори. Так команда може програти, але Ваша ставка на неї зайде (наприклад, при 1-2 було взято ставку на фору "+1,5")

Ставки на окремі тайми або інші часові періоди

Теж ставка на результат. Тільки в рамках цього ринку гравцям потрібно спрогнозувати результат окремих відрізків. Як правило, у футболі використовуються найчастіше фори на окремі тайми. Але можна легко знайти, особливо на матчі провідних чемпіонатів, і інші інтервали. Але тут уже якщо і грати, то тільки в режимі "live", усе-таки у футболі голи - доволі рідкісне явище - щонайменше, порівняно з тенісом, волейболом або баскетболом.

Фора за кутовими

Специфічно футбольний варіант парі. Він передбачає, що гравець робить спробу прогнозувати те, якою буде перевага (або відставання, дивлячись який "знак") за подачами м'яча ногою з кута поля. Тут не важливий рахунок за голами: враховують тільки те, скільки саме буде подано таких стандартних положень суперниками. Як правило, фаворит пари, той, від кого більше чекають атакувальних дій, буде більше і кутових.

Фора за картками

Цей ринок оперує з ще одним, досить специфічним, аспектом, як попередження за грубість у футболі. Вона карається арбітром картками - "жовтими" або, якщо фол дуже жорстокий, то і "червоною". Як правило, щодо вилучень є свій ринок, що передбачає просто відповідь "так/ні" - у матчах рідко все ж таки дограють у неповних складах. А ось "жовті" відбуваються практично в кожній грі. Залишається тільки прогнозувати, у кого їх буде більше. Тут варто звертати особливу увагу на "характер" суперників: одні більше схильні до порушень і мають у складі чимало костоломів, інші вважають за краще не фолити.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Чемпіонка України з веслування погрожує жителям Дніпра російськими ракетами
Водні види | 30 квітня 2024, 13:06 12
Чемпіонка України з веслування погрожує жителям Дніпра російськими ракетами

Алсу Алєйнікова образила українців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.