Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2023, 11:31
66
0

Успішні стратегії для ставок у режимі «live» у різних видах спорту

Варіанти стратегій, які можна використовувати в ставках на лайв, для різних видів спорту

| Оновлено 03 серпня 2023, 11:31
66
0
Успішні стратегії для ставок у режимі «live» у різних видах спорту

Нинішній рівень інтернет-технологій дає змогу широко використовувати варіанти ставок у реальному часі. Це спричинило певний вибух у плані розробки стратегій гри проти букмекерів. Експерти поділилися тими варіантами моделей поведінки, що можна досить успішно використовувати в різних популярних видах спорту, розміщуючи на них ставки в режимі "live".

Стратегія у футболі

Тут можна вибирати один із варіантів, що пов'язані з однією "вступною": у кінцівці зустрічі буде забито гол. Логіка в тому, що у футболістів залишається все менше сил. Може також заодно і концентрація на боротьбу пропасти. Досить часто на останніх хвилинах хтось забиває. Як правило, обирається поєдинок, де до 75-ї хвилини рахунок ще не відкритий. Якщо спостереження за трансляцією показують, що команди не просто "катають" 0-0, що влаштовують обидві сторони, можна ставити на, наприклад, "тотал більше 0,5". Або, якщо 1 команда атакує, прагнучи відіграти мінімальне відставання, теж можна брати тотал, зважаючи на те, що встигнуть забити ще одного разу - або той, хто відстає, "дотисне" супротивника, або занадто сильно ризикуватиме і захоплюватиметься і упустить контратаку. Головне при цьому намагатися зловити момент, коли коефіцієнт перевищить позначку в 2,0.

Стратегія в тенісі

Водночас рекомендовано грати на фаворита - такого легко вирахувати в будь-якій парі за котируваннями на результат. Найпопулярніший варіант тактики в таких поєдинках - брати ставку на перемогу в геймах, вибираючи ті, де подає номінально сильніший. Причому досвідчені гравці не поспішають ставити - вони пропускають початок поєдинку, точніше, спостерігають, чи не чекати якихось сенсацій. Ось ближче до середини матчу можна почати "вантажити" проти аутсайдера. Так, при цьому коефіцієнт буде дуже невеликий. Але подібне компенсується тим, що і ризики істотно знижуються. А за рахунок серії ставок на подібні гейми можна за 1 день зібрати непогану підсумкову суму.

Стратегія в кіберспорті

Як правило, тут багато що залежить від уважного аналізу й усвідомленого вибору змагань. Досвідчені гравці вважають за краще робити ставку на події великих турнірів, за участю провідних, титулованих колективів. Тут теж беруться різні види парі на перемоги фаворитів, а незначний коефіцієнт компенсується за рахунок мінімізації поразок і частоти нових парі. А так - використовується щось із класичних видів стратегії а-ля "наздоганяння" або "коридор".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.