Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 06 серпня 2023, 19:29
351
4

Ольга САЛАДУХА: «Українці за чесну гру без агресора»

Народна депутатка – про ставлення до представників рф і рб у світовому спорті

| Оновлено 06 серпня 2023, 19:29
351
4
Ольга САЛАДУХА: «Українці за чесну гру без агресора»
Фейсбук Ольги Саладухи

Виконувачка обов'язків президента Федерації легкої атлетики України та народна депутатка Ольга Саладуха висловила думку щодо відмови українських спортсменів потискати руку росіянам і білорусам під час різноманітних спортивних заходів по всьому світу.

«Українців звинувачують в нечесній грі, бо вони не подають руки росіянам. Але росія ніколи не грала чесно, починаючи з грандіозних допінгових скандалів і завершуючи пропагандою війни прямо на спортивних змаганнях.

Те, що відбувається в Україні – це не гра. Це жорстока війна, в якій ми щодня втрачаємо життя. В тому числі життя наших спортсменів. І цю війну почала та веде росія за допомогою союзної білорусі.

Тиснути руку, заплямовану кров’ю, ми не хочемо і не будемо. Українці за чесну гру без агресора!», – заявила Саладуха.

Нагадаємо, раніше Ольга Саладуха висловилася про сміливий вчинок найкращої шаблістки України Ольги Харлан.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
ПРОБАЧИТИ І ВІДПУСТИТИ: ВАКС ЗАКРИВ СПРАВУ НАРДЕПКИ "СЛУГИ НАРОДУ" ОЛЬГИ САЛАДУХИ, БО ВОНА РОЗКАЯЛАСЯznaj.ua6 днів томуВищий антикорупційний суд звільнив від кримінальної відповідальності народну депутатку від фракції "Слуги народу" Ольгу Саладуху.ВАКС закрив справу через те, що нардепка розкаялась. "Звільнити Ольгу Саладуху від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України, на підставі ст. 45 КК України, у зв'язку з дійовим каяттям. Кримінальне провадження за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України, закрити", – йдеться в рішенні суду.
Александр
А почеиу в НОК работает сепаратист Ьубка котррый приходил на антимайдан когда убивали украинцев .Имеет свой бизнес в россии или солодуха этого не знает ? Хватит прикрываться Харлан .какое вы к ней имеете отношение ?