Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Азартні ігри
|
238
0

Вихід на ринок Нідерландів. BetConstruct отримує ліцензію на беттінг

Ліцензію надасть Управління з азартних ігор Нідерландів, Kansspelautoriteit (KSA)

Вихід на ринок Нідерландів. BetConstruct отримує ліцензію на беттінг
BetConstruct

BetConstruct отримує ліцензію на ставки на спорт, щоб вийти на ринок Нідерландів.

BetConstruct, відомий постачальник прогнозів для онлайн-ігор та ставок, нещодавно зробив важливий крок уперед у цьому секторі, отримавши ліцензію на ставки на спорт від Управління з азартних ігор Нідерландів, Kansspelautoriteit (KSA). Ліцензія відкриває нові перспективи для партнерів BetConstruct, а також прокладає шлях до легальної індустрії онлайн-ставок на спорт у Нідерландах. Цей успіх принесе користь не лише операторам, а й споживачам, афілійованим особам, маркетинговим агентствам, постачальникам платіжних послуг та постачальникам технологій на голландському ринку.

Придбання BetConstruct ліцензії на ставки на спорт є переломним моментом, тому що це дозволяє компанії пропонувати всі свої букмекерські рішення партнерам та клієнтам у Нідерландах. BetConstruct має намір обслуговувати нову аудиторію, яка виявляє великий інтерес до спорту, пропонуючи широкий вибір альтернатив спортивних ставок, конкурентоспроможні коефіцієнти та ефективні заходи захисту прав споживачів.

За даними BetConstruct, переваги нової ліцензії поширюються не лише на операторів спортивних ставок. Партнери та маркетингові фірми, що спеціалізуються на онлайн-гемблінгу та ставках на спорт, тепер можуть працювати з ліцензованими операторами, що спрощує залучення клієнтів та підвищує впізнаваність бренду. Крім того, постачальники платіжних послуг та технологічні компанії можуть отримати вигоду від значного потенціалу голландського ринку.

На думку BetConstruct, кінцеві переможці цієї тенденції споживачі. Ліцензія на ставки на спорт забезпечує регульоване та безпечніше середовище для ставок, надаючи любителям ставок у Нідерландах вибір варіантів ставок на спорт та конкурентоспроможні коефіцієнти. Рішення BetConstruct свідчить про прагнення компанії пропонувати відмінні послуги та сприяти зростанню ліцензованого сектора ставок на спорт у регіоні.

BetConstruct рада вступити в нову еру в букмекерському нідерландському бізнесі. BetConstruct має гарні можливості для розширення ліцензованого ринку спортивних ставок у Нідерландах як фірма з перевіреним досвідом та новими рішеннями. Цей стратегічний крок відповідає меті компанії надавати чудові послуги, використовуючи у своїй зростаючі перспективи голландського ринку ставок.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 06 травня 2024, 08:17 0
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

У кого 10? Стала відома оцінка Мудрика за розгромну перемогу в АПЛ
Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5
У кого 10? Стала відома оцінка Мудрика за розгромну перемогу в АПЛ

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.