Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 31 липня 2023, 19:22
808
1

Збірна України U-17: оголошено склад на Кубок Президента

Головний тренер юнацької команди Олександр Бобкін прокоментував свій вибір

| Оновлено 31 липня 2023, 19:22
808
1
Збірна України U-17: оголошено склад на Кубок Президента
Фото presidentcuphco.cz

Головний тренер юнацької збірної України Олександр Бобкін назвав склад на престижний міжнародний турнір у чеському Тршинці для команд до 17 років. До нього увійшли: 2 воротарі, 7 захисників та 12 нападників, – інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

«Вдячні організаторам за запрошення нашої команди другий рік поспіль, – каже наставник Олександр Бобкін. – Це дуже гарний турнір у складі з різними школами хокею. В ньому виступатимуть 10 команд у двох групах: 50 відсотків чеських колективів та 50% – іноземних команд. Кожен день суперники грають по два матчі і в підсумку проводяться фінал, матчі за 3, 5, 7 та 9-е місця.

Завдання нашого штабу – це познайомити хлопців з нашою моделлю хокею та власне перегляд гравців, яких нам рекомендували тренери клубних команд 2007 та 2008 р.н. Зараз ми запросили двох воротарів та п'ятірку хокеїстів із харківського СДЮСШОР, які провели шикарний сезон у чемпіонаті Норвегії. Також переглянемо у справі двох в'юнких та спритних вихованців «Галицьких Левів» – 15-річних Владислава Гоцка та Михайла Чигирика, котрі давно грають в одній зв'язці і це їм допомагає у результативності. Минулого сезону у Словаччині хлопці наштампували по 100 з лишком очок. Також дуже радий, що є можливість побачити у справі двох наших заокеанських легіонерів – 16-річних захисників Олексія Коваля та Іллю Мар'їнцева, котрі зараз перебувають у Європі та мають позитивні відгуки від усіх фахівців, які тренували хлопців 2007 р.н.».

Міжнародний бліц-турнір пройде у Чехії з 4 по 6 серпня на двох майданчиках сучасної Werk Arena. Окрім господарів із «Тршинця», кольори чеського хокею захищатимуть юнацькі команди «Вітковіце», «Спарти», «Маунтфілда» та «Енергії» з Карлових Вар. З-за кордону приїдуть латвійська ХШ «Рига», швейцарський «Давос», австрійський РБ «Зальцбург», словацький «Слован» та збірна України (U17).

Збірна України U-17

Воротарі: Назар КОНОНЕНКО, Михайло НАБОЙЧЕНКО (обидва – 2007 р.н.);

Захисники: Олексій КОВАЛЬ, Микола КОСАРЄВ, Ілля МАР'ЇНЦЕВ, Гліб ПЕТРОВ, Олександр ПЄТУХОВ, Семен СТАСЮК (усі – 2007 р.н.), Михайло СТУПНИЦЬКИЙ (2008 р.н.);

Нападники: Михайло ГАПОНЕНКО, Владислав ГОЦКО, Максим ЖОВТЯК, Данило КУРАЄВ, Тимофій ЛАКТІОНОВ, Адріан МОВЧАН, Максим ПАНЧЕНКО, Антон РОМАНИШИН, Данило СКОРОХОД, Михайло ЧИГИРИК (усі – 2007 р.н.), Володимир НАУМЕНКО, Артем ЧАЙКА (обидва – 2008 р.н.).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 1
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1
Футбол | 27 квітня 2024, 15:39 117
Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1

Команда Олександра Шовковського здобула перемогу у меншості

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Score Pion
Cборная???