Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 30 липня 2023, 22:49
1124
0

Липовий і Санон не допоможуть збірній України у пре-кваліфікації Олімпіади

У «синьо-жовтих» серйозні кадрові втрати

| Оновлено 30 липня 2023, 22:49
1124
0
Липовий і Санон не допоможуть збірній України у пре-кваліфікації Олімпіади
fbu.ua

Збірна України з баскетболу продовжує підготовку до пре-кваліфікаційного турніру Олімпіади-2024, який відбудеться в серпні в Стамбулі. Напередодні наша збірна зіграла контрольний матч зі збірною Литви (72:100), в якому не взяли участь декілька гравців, які були в розширеному ростері команди. Це Олександр Липовий, Іссуф Санон та Анатолій Шундель.

Ситуацію із гравцями прокоментував наставник команди Віталій Степановський.

«Липовий потренувався з нами півтора дня — вечірнє тренування 15 числа та два тренування 16 липня. Ще до початку збору він проходив медогляд і, на жаль, у нього не дуже хороші результати цього медогляду, і лікарі заборонили йому отримувати великі навантаження. Тому йому прописали курс лікування, він відновлюється і готується безпосередньо до сезону.

Санон ще за 10 днів до початку збору зателефонував мені і розповів про те, що він травмувався під час індивідуальної роботи. Ми робили все, щоб Іссуф відновився, він працював в індивідуальному режимі. Він працював із тренером з фізичної підготовки, намагався брати участь у командних тренуваннях, але, на жаль, його турбує травма і було прийнято рішення, щоб він готувався до сезону. ВІн не може працювати на 100%.

Шундель з командою. Він травмував палець, йому наклали лангет і зараз він із цим лангетом не може, на жаль, тренуватись. Але він залишається у збірній, працює з тренером з фізпідготовки за індивідуальним графіком. Подивимось, як буде далі», - зазначив Степановський.

5 серпня збірна України в Ризі зіграє контрольний матч проти Ізраїлю.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.