Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 липня 2023, 16:34
5145
2

Боб Арум зробив прогноз на мегабій Еррол Спенс – Теренс Кроуфорд

Відомий промоутер чітко бачить фаворита

| Оновлено 29 липня 2023, 16:34
5145
2
Боб Арум зробив прогноз на мегабій Еррол Спенс – Теренс Кроуфорд
PBC. Спенс і Кроуфорд

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум зробив прогноз на бій непереможених американців Еррола Спенса (28-0, 22 КО) і Теренса Кроуфорда (39-0, 30 КО).

«Я думаю, що у Кроуфорда більше можливостей, ніж у Спенса, який, природно, більший. Але я думаю, що здатність Теренса битися будь-якою рукою – це великий плюс у боксі. Виступи Кроуфорда завжди були видовищними, хоча зовні це не виглядало так, тому що його майстерність була набагато вищою за всіх, з ким він бився. Але він – те, що потрібно. І я кажу це, незважаючи на те, що ми його більше не просуваємо. Але він все ще Теренс Кроуфорд, і він приголомшливий боєць.

Він зупинить Спенса наприкінці бою, тому що він експериментуватиме з обома руками, і він однаково добре б'ється в обох стійках. Якщо Спенсу вдасться конкурувати з ним, чого я очікую, коли він буде в стійці правші, Кроуфорд стане в стійку шульги, і я не думаю, що у Спенса є на це відповідь», – сказав Арум.

Зазначимо, що бій за звання абсолютного чемпіона в напівсередній вазі (до 66,7 кг) відбудеться в ніч з 29 на 30 липня в Лас-Вегасі.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Боб Арум підтвердив своє знання боксу:  від дав АБСОЛЮТНО ТОЧНИЙ прогноз на бій Спенс - Кроуфорд !
AndiM
Бобік, досить вже бігать і позоритись, ти вже два слова зв'язати не можеш. А після твоїх заяв що :"ламачєнка патріот своєї країни і він зі збоєю в руках захищав її" - в нікого вже нема сумнівів у твоєму старчеському маразмі.