Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фрістайл
| Оновлено 12 грудня 2023, 18:56
301
0

Беленюк, Абраменко, Лузан, Магучіх отримали приз найкращим спортсменам року

Асоціація спортивних журналістів України провела нагородження-2021 та 2022

| Оновлено 12 грудня 2023, 18:56
301
0
Беленюк, Абраменко, Лузан, Магучіх отримали приз найкращим спортсменам року
АСЖУ. Гливинський, Беленюк, Михайличенко

Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) провела у Будинку футболу в Києві нагородження найкращих атлетів країни 2021 та 2022 років.

У церемонії взяли участь міністр молоді та спорту України, президент НОК України Вадим Гутцайт і перший віце-президент УАФ Олексій Михайличенко.

Олексій Михайличенко, олімпійський чемпіон із футболу 1988 року, вручив приз найкращому атлету 2021 року борцю Жану Беленюку, який був єдиним олімпійським чемпіоном з України на літніх Іграх у Токіо.

Найкращим атлетом 2022 року визнано фрістайліста Олександра Абраменка. У жінок володарками призів стали каноїстка Людмила Лузан (2021) та стрибунка у висоту Ярослава Магучіх (2022).

Президент АСЖУ Олександр Гливинський розповів: «Незважаючи на широкомасштабну війну, розв’язану країною-агресором, через що ми не змогли провести нашу традиційну щорічну церемонію, аби нагородити найкращих атлетів та журналістів 2021 року, минулого березня, ми все ж вважаємо, що наші спортивні герої мають бути відзначені, бо вони на це заслуговують. Вони високо несуть наш український прапор у світі».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.