Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Азартні ігри
| Оновлено 31 липня 2023, 18:55
719
1

На радість Роналдіньо. У Бразилії легалізували ставки на спорт

Закон 2018 року набув чинності

| Оновлено 31 липня 2023, 18:55
719
1
На радість Роналдіньо. У Бразилії легалізували ставки на спорт
Getty Images/Global Images Ukraine

Після кількох років затримок ставки на спорт тепер легальні у Бразилії після того, як президент Луїс Інасіу Лула да Сілва підписав Тимчасовий захід, який реалізує закон 2018 року.

Підписання Тимчасового заходу № 1182 означає, що бразильські правила ставок на спорт 2018 року, затверджені у Законі № 13756, було вжито з кількома поправками.

До них відносяться трохи вищий податок на валовий дохід від азартних ігор, більш докладні маркетингові обмеження та підвищений ліцензійний збір.

Переломний момент — це найбільший крок уперед на шляху до регулювання ставок на спорт, відколи закон 2018 року вперше був прийнятий Сенатом Бразилії.

Бразильський законодавчий орган, Національний конгрес, тепер має 120 днів, щоб затвердити прем'єр-міністра, який був виданий урядом в односторонньому порядку.

Однак Конгрес може заблокувати цей захід, оскільки на сьогоднішній день ця ухвала є законом країни.

Міністерство фінансів розпочне створення Національного секретаріату з ігор та ставок (SNJA). Йому буде доручено регулювання сектору.

Як повідомляється, міністерство наймає нового регулятора з минулого місяця. Загалом планується найняти 70 співробітників.

Цікаво, що раніше стало відомо, що легенда бразильського футболу Роналдіньо відкрив власний сайт для ставок на спорт. Однак він не міг отримати ліцензію саме через те, що у Бразилії ставки були нелегальні. Сайт Роналдіньо працював за гральною ліцензією Кюрасао.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Michael Savchyn
це ви про шо??
Переломний момент — це найбільший крок уперед на шляху до регулювання ставок на спорт, відколи закон 2018 року вперше був прийнятий Сенатом Бразилії.Бразильський законодавчий орган, Національний конгрес, тепер має 120 днів, щоб затвердити прем'єр-міністра, який був виданий урядом в односторонньому порядку.Однак Конгрес може заблокувати цей захід, оскільки на сьогоднішній день ця ухвала є законом країни.
відредагуйте текст, бо незрозуміло що