Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 липня 2023, 23:59
2567
34

Бойкот припинено. Мінспорту зняло заборону для українців виступати проти рф

Заборона від міністерства діяла від 13 квітня 2023 року

| Оновлено 26 липня 2023, 23:59
2567
34
Бойкот припинено. Мінспорту зняло заборону для українців виступати проти рф
Мінмолодьспорту

Міністерство молоді та спорту України офіційно ухвалило рішення припинити бойкот змагань зі спортсменами з рф та рб.

Новим наказом міністерства змінено текст наказу про заборону участі українських спортсменів у змаганнях, де присутні атлети з росії або білорусі.

Тепер участь для українців заборонена лише у змаганнях, де виступають росіяни та білоруси «під своїм національним прапором, використовують національну символіку чи діями чи заявами, висловлюють приналежність до росії чи білорусі».

Це означає припинення Україною бойкоту змагань, де спортсмени з росії та білорусі виступають у нейтральному статусі. Заборона діяла з 13 квітня 2023 року.

Наказ Мінмолодьспорту

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Summertime
Правильное решение.   Не стоит терять призовые и награды из-за того, что кто то наш враг.  Украина под своим флагом, а чужие под тряпочкой.
Avaksi
Одумалися. Ну і добре 
Crimea
Шо там Бубка? Вже на підвалі і розкуркулюється на дрони для нашої армії? Чи досі поважний громадянин і кавалєр всіх орденів?
Swed
До Олимпиады ещё целый год.   Многое может произойти.
Умник
Вопрос почему под егидой Уефа или Фифа команды из рашки не могут теперь когда тут продавили выступать под нейтральным флагом сначала без очков в таблицу.?
Теперь по теме не уважаемый Господин Гутцайт вы обязаны подать в отставку, вы не выполнили главное не отстояли решение страны.
GloryUkraine
Чим змогли - тим допомогли моку допустити рашистів з бульбофашистами до Олімпіади.
В свою чергу всім спортсменам видати повістки в армію, починаючи з Гутцайта.
Camlann
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
shoko
Міністерство боротьби зі спортом просто розписалося у власній неспроможності і...непотрібності )) Просто у нього немає ніяких важелей впливу ні на спортивні міжнародні організації ні на власні федерації і спортсменів.Могло статися так що на Олімпіаді не було б не тільки окупантів але й нашіх спортсменів оскільки вони б не пройшли кваліфікації через бойкот. І тоді взвили федерації і почали тикати пальцями в великий теніс. А міністерство порахувало що воно пролітає повз великий дерібан бюджетних олімпіадних грошей,федераціїї порахували що пролітають повз цей дерібан ...і вирішили не зпилювати сук на якому...вибачте ..з я кого усі кормляться )) Ось вам реалії подій.
Український Крим
На наші податки лягли під москву потрібно захоплювати Київ, кацапи не змогли, можливо українці зможуть
anacreon
Ганьба. Пішли на поводу капітулянтів з їх ниттям. І якраз, коли МОК має приймати рішення про допуск чи недопуск русні на Олімпіаду.Тепер очікуйте, як всі інші федерації будуть повертати русню у всі види спорту. Бо українці голослівно заявили, що їм пофік і вони готові лобизатися і братитися з русньою на змаганнях і їм не хибить з ними грати. Бо до цих пір деякі федерації не повертали русню через бойкот наших, з поваги. А якщо нашим капітулянтам-спортсменам та чиновникам пофік,  то пофік буде і федераціям. А ці самі капітулянти-нитики будуть сидіти обісцяні і під кожною новиною про повернення русні в черговий вид спорту   "вопрошати", що сталося і які паскуди -  повертають русню. Так через вас і повертають, бо вам пофік, нитики. Через Беленюка та інших.Ще почекайте, раз така гулянка, то Бах ще поверне русню і в командні вили спорту, а за ними і УЄФА поверне у футбол.
Навіть нема ніякого бажання вболівати за цих капітулянтів. Об*сралися по по повній. Якщо вже був бойкот, то треба було бойкотувати до кінця.