Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 29 липня 2023, 04:05
1980
0

Андрій ДЕМЧЕНКО: «Ворскла уже не та, що була торік»

Тренер «Діли» – про суперника по Лізі конференцій

| Оновлено 29 липня 2023, 04:05
1980
0
Андрій ДЕМЧЕНКО: «Ворскла уже не та, що була торік»
ФК Діла. Андрій Демченко

Завтра, 27 липня «Ворскла» в матчі кваліфікації Ліги конференцій зіграє з грузинською «Ділою». Тренер «Діли», українець Андрій Демченко, поділився очікуваннями від матчу:

«Ворсклу» я поки мало знаю. Я знаю добре тренера – Віктора Скрипника. Він працював у «Зорі» три роки (2019 – 2022). Я якраз поряд був – у «Металурзі» та у Металісті-1925. Спостерігав його роботу, мені дуже подобалася його робота у «Зорі».

Потім він перейшов до Полтави. Вони трохи борсалися на початку сезону. Але наприкінці вирівняли ситуацію і вийшли в єврокубки. Забрали шанс у «Олександрії» та «Кривбасу». Перемогли наприкінці «Шахтар» та «Дніпро-1». Добре знаю стиль роботи тренера. Коли я був молодим тренером у запорізькому «Металурзі», навіть був на стажуванні у Скрипника, пару тижнів навчався.

У «Зорі» він грав 4-4-2, з класичним ромбом у півзахисті, з двома нападниками. Цікаві форварди з-за кордону плюс Олександр Гладкий. Незвичайна схема, але я з нею знайомий, спостерігав трохи за нею, мені подобалася вона. «Зоря» зі Скрипником грала у дуже гарний футбол.

Нині він, напевно, перебудовується. Багато нових футболістів. Бачив три товариські матчі «Ворскли». Команда вже вирівнюється під тренера. Гравці вже розуміють тренера, бачать його філософію та вимоги. Це не та «Ворскла», яка була торік.

Знаю, що команда втратила Кравця та Сефері. Але «Ворскла» – команда хороша. Ми дуже поважаємо суперника, гравців та тренера, дуже ретельно готуємось до ігор з «Ворсклою». В цьому протистоянні нам буде нелегко».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.