Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 липня 2023, 05:25
5005
0

Жозе БОТУ: Трубін може замінити Онана в Інтері. Він буде одним із найкращих

Екс-співробітник департаменту селекції «Шахтаря» оцінив можливий трансфер

| Оновлено 26 липня 2023, 05:25
5005
0
Жозе БОТУ: Трубін може замінити Онана в Інтері. Він буде одним із найкращих
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

Екс-співробітник департаменту селекції «Шахтаря» Жозе Боту прокоментував можливий перехід воротаря донецької команди Анатолія Трубіна в італійський «Інтер»:

«Коли я прийшов до «Шахтаря», ми подивилися на таланти молодіжних команд. Побачивши Анатолія, ми одразу ж інтегрували його до основної команди. Він почав працювати з Луїшем Каштру, який зараз тренує Аль-Наср у Саудівській Аравії.

Всім відразу було зрозуміло, що перший номер «Шахтаря» – для нього лише питання часу. Головним воротарем на той час був Андрій Пятов, легенда клубу. Але тільки-но Анатолій розпочав грати, він уже не втрачав свого місця. Воротар, чий потенціал, якості та зрілість, які він уже демонструє у юному віці, можна було побачити неозброєним оком. Звичайно, такі таланти легко відкрити, коли бачиш їх перед собою, й зробити на них ставку».

На мою думку, він уже готовий замінити в «Інтері» такого воротаря, як Андре Онана. Я не думаю, що фактор віку є проблемою. Насамперед тому, що він уже накопичив різний досвід у основному складі – у єврокубках та у збірній. Крім того, для мене вік – ніколи не проблема. Єдина проблема – це якість, а йому цього вистачає. У Серії А в останні роки грало багато молодих гравців, і вони були хороші, не маючи за плечима надто великого досвіду.

Так, у Трубіна є якості, щоб стати одним із найкращих у світі, топ-3, 4 чи 5. Він точно буде одним із найкращих. У всіх аспектах, за якими оцінюється воротар.

Фінансові вимоги Шахтаря? Я не знаю, скільки коштів просить «Шахтар», бо я там більше не працюю. Але це правда, що він заслуговує на кошти, які вони можуть за нього вимагати. Є не так багато воротарів такої якості».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.