Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 02 серпня 2023, 05:50
3192
0

Новачок Другої ліги підписав екс-коуча Десни та півфіналіста Кубка України

Досвідчені нападник та захисник повертаються у професійний футбол

| Оновлено 02 серпня 2023, 05:50
3192
0
Новачок Другої ліги підписав екс-коуча Десни та півфіналіста Кубка України
ФК Миколаїв. Віктор Берко

Перегляд 30-річного форварда Віктора Берка у «Гірнику-Спорт» не увінчався підписанням контракту, проте футболіст, який ще нещодавно вирізнявся високою результативністю, оперативно працевлаштувався в іншому клубі.

Як стало відомо Sport.ua, екс-нападник «Миколаєва», «Кривбаса» та «Лівого берега» приєднався до «Кудрівки» і вже підписав контракт із дебютантом Другої ліги.

В осінній частині минулого сезону Віктор Берко провів у Другій лізі 4 матчі за «Васт». Усього ж на його рахунку 286 ігор та 65 голів на професійному рівні. У сезоні 2016/2017 нападник дійшов із «Миколаєвом» до півфіналу Кубка України, де команда поступилася «Динамо» (0:4).

Ще одним футболістом, який підписав контракт із «Кудрівкою», став 38-річний екс-захисник «Десни» та «Говерли», а згодом тренер молодіжної команди чернігівського клубу Павло Щедраков (390 матчів, 14 голів на професійному рівні, на якому він не грав із 2018 року).

Узаконили свої стосунки з «Кудрівкою» і кілька колишніх гравців «Чернігова» – захисники Олександр Руденко та Мирослав Сердюк, півзахисники Володимир Зубашевський та Микола Сіраш. Усі вони повернулися до команди, за яку раніше вже виступали на аматорському рівні.

Напередодні стало відомо, що лави «Кудрівки» поповнив 36-річний екс-півзахисник московських «динамо» та «торпедо».

«Кудрівка», яку очолює екс-захисник «Динамо», донецького «Металурга» та «Кривбаса» Сергій Даценко, стартує у чемпіонаті Другої ліги виїзним матчем зі «Скалою 1911». Базовий день 1-го туру – 6 серпня.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.