Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 25 липня 2023, 03:05
6350
6

Це світовий рекорд. ПСЖ готовий продати Мбаппе в Аль-Хіляль за 300 млн євро

Французький клуб дозволив форварду Кіліану Мбаппе вести переговори

| Оновлено 25 липня 2023, 03:05
6350
6
Це світовий рекорд. ПСЖ готовий продати Мбаппе в Аль-Хіляль за 300 млн євро
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

Французький «ПСЖ» дозволив форварду Кіліану Мбаппе вести переговори з «Аль-Хілялем» про умови особистого контракту після того, як саудівський клуб зробив рекордну пропозицію про трансфер нападника у розмірі 300 млн євро.

Чемпіони Франції виставили Мбаппе на продаж і виключили його із заявки на передсезонний тур Японією та Південною Кореєю, давши зрозуміти, що хочуть залишити лише гравців, відданих клубу.

Саудівський клуб підтвердив свої серйозні наміри, зробивши пропозицію в 300 млн євро, яка може стати світовим рекордом за сумою, виплаченою за трансфер футболіста.

Запропонований перехід Кіліана Мбаппе в «Аль-Хіляль» зробить його найдорожчим гравцем усіх часів, перевершивши трансфер Неймара із «Барселони» у «ПСЖ» за 222 млн євро.

Рекордна пропозиція «Аль-Хіляля» – не єдина, яку отримав «ПСЖ». У підписанні Мбаппе зацікавлені ще щонайменше 5 клубів. На капітана збірної Франції також претендують «Челсі», «Манчестер Юнайтед», Тоттенхем», «Інтер» та «Барселона».

У форварда залишився один рік контракту, і він не хоче підписувати нову угоду. У «ПСЖ» вважають, що Кіліан уже погодився безкоштовно приєднатися до «Реала» наступного літа.

Парижани натякають, що 24-річний футболіст більше не гратиме за «ПСЖ», якщо не продовжить контракт. Однак повідомляється, нібито Мбаппе готовий навіть провести без футболу весь наступний сезон, щоб піти до Мадриду безкоштовно на правах вільного агента влітку 2024 року.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
-PhoeniX-
В принципе, лучше  годик у саудитов поиграть в компании Бензема и КР. А потом в Реал... Всё же лучше, чем год без футбола сидеть. Ну, это если рационально смотреть. А так, конечно, уровень - это да.... Как бы не деградировал за год. Или не травмировался
-PhoeniX-
И Ливерпуль, вроде, интересовался
Cruyff
Не буде грати, якщо не підпише новий контракт. Так рік діючого ще
Am
Барселона,серйозно? Може реал?
pol-55
Вже не згадують зарплату 700млн за рік?
vazazh
Ну - это мне напоминает известную фразу "пипец подкрался незаметно". В 24 года пойти играть в клуб эль-хухль-что, погасить себя, как футболиста и только грести бабло? Однако - (без оскорбления)Б иначе другое написал бы, афроамериканец (последнее, не уверен).