Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 липня 2023, 00:17
1899
13

Гутцайт допустив участь українців у змаганнях, де є росіяни

Міністерство молоді та спорту може переглянути свою заборону

| Оновлено 24 липня 2023, 00:17
1899
13
Гутцайт допустив участь українців у змаганнях, де є росіяни
Міністерство молоді та спорту України. Вадим Гутцайт

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт в ефірі національного телемарафону заявив, що його відомство розглядає можливість відмови від заборони для українських спортсменів брати участь у змаганнях, на які допущені російські та білоруські спортсмени під нейтральним прапором:

«Звичайно, нам зараз треба брати участь у всіх зараз кваліфікаційних змаганнях. Якщо зараз Росія і Білорусь не будуть офіційно запрошені на Олімпійські ігри, ми розглядаємо питання про повернення наших спортсменів до кваліфікаційних змагань».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павло Павленко
Коли вже ця гнида піде у відставку?Це потрібно робити вже давно , а не виставляти палки в колеса нашим спортсменам.Казапи " фінансують" газпромівськими грошами половину світового спорту.Москальня стоячі вітала рішення про неучасть наших спортсменів на турнірах.
sashav2007
Донесіть до цього пi.@ра, що участь кацапів у міжнародних змаганнях, це в першу чергу його вина і міністерства... короче шапіто...
valerafan1
Наші спортсмени повинні брати участь в усіх змаганнях. Тиснути руки ніхто не збирається. А показати свою силу, якщо прийдеться, в тому числі і на кулаках, наші атлети зможуть. Приклад футболістів вже є. Одна-дві заруби, і вже точно русні в спорті не буде. А так ми наказуємо своїх спортсменів, а орки тільки сміються.
Александр
У бубки и гутцайла цель помирить русских и украинцев через спорт типа зачем мы убиваем друг друга .мы же братья одной крови .давайте в спорте покажем что несмотря на недоразумения будет жать друг други руки и быстрее война закончится 
Ekvato
Захиталось крісло від дурних рішень, от і "допустив участь". Замість того, щоб боротися за недопуск орків, він наших спортсменів позбавляв можливості змагатися
anacreon
Так виглядає здача в полон і поразка. Якщо наші підуть лобизатися з русньою, то очікуйте повного повернення русні у всі види спорту, коли функціонери побачать, що нам то не хибить і наші раді грати з русньою. Наш бойкот то може ще єдине, що стримувало деякі федерації від повернення русні.
Гутцайт наслухався ниття нажих капітулянтів та спортсменів, яким "какая разніца, змагання і медальки важливіші честі і держави".