Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3242
8

Вже цього року. Ломаченко може вийти на бій з Шакуром

Українець має варіанти повернення до рингу

Вже цього року. Ломаченко може вийти на бій з Шакуром
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко

Промоутер Боб Арум, який веде справи Василя Ломаченка та Шакура Стівенсона, не сумнівається, що суперники мають шанс зустрітися наприкінці року.

Американець вже викликав українця на бій, але Ломаченко наразі заявляє, що ще сподівається на реванш з Девіном Хейні.

«Шакур наприкінці року матиме великий бій. Суперником може бути Ломаченко чи Хейні. Не знаю, хто з них, але двобій відбудеться точно. Впевнений, такий бій зацікавить багатьох», — сказав Арум.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Арум решил окончательно Ваську на пенсию отправить скормившы его Шакуру
Александр
Редакция люди и так живут в сложное время .Не раздражайте людей новостями о всяких сепаратистах которые никому не интересны .Пусть идет в русскую.церковь рпц и падает в колени гундяевым и путиным 
serhiy
Хочеться,щоб ватніка -васю вже хтось нокаутував !
Выталкиватель парашутистов
Александр, вы немного не правы, журналистам тоже хочется кушать, чтобы бутербродик был не только с маслом, но и с икоркой А такие ватники  денег не жалеют на свой пиар...
Oleksandr Kelym
Вася просрав пояси..... все надіється, що Хейні дасть реванш - забудь! Треба було не розігрувати із себе "добровольця", а поїхати в Австралію і забрати пояси у Камбососа - а потім іти на фронт! Тупий ти Вася для чемпіонства.......
Педя Яновский
Васятка уже стар, опасно ему выходить в ринг против молодого и непростого Шакура. Пусть лучше Ломик попробует завоевать чемпионство в 4-ой по счету весовой категории в бою с условным Ромеро.
Иван Качура
Тут точно Василю гайки. Не тільки домашнє суддівство, але і Шакур дуже швидкий, Лома його не перебігає та не перебоксує. 
Andrey_1992
видаляєте коменти, ну Бог вам суддя, але цей ломаченко не заслуговує жити на цій землі після того як він почав відкрито підтримувати війну проти мирної України, хай тоді буде інвалідом на все життя і це буде його останній бій, я його особисто готовий знищити!