Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 22 липня 2023, 16:23
1980
0

Терориста гіркіна-стрелкова затримали в рф за звинуваченням в екстремізмі

Він засуджений у Гаазі до довічного ув'язнення за збиття малайзійського Боїнга

| Оновлено 22 липня 2023, 16:23
1980
0
Терориста гіркіна-стрелкова затримали в рф за звинуваченням в екстремізмі
Карикатура

Суд рф заарештував до 18 вересня терориста і критика влади рф терориста ігоря гіркіна (стрелкова) за звинуваченням у закликах до екстремізму.

Клуб розгніваних патріотів, який організував терорист, оголосив кампанію на захист стрелкова. Прихильників цього клубу закликали йти до відділення міліції та підтримати затриманих гіркіна та його соратника павла губарєва.

Представник фсб на суді заявив, що кримінальну справу проти гіркіна (стрелкова) порушили 18 липня. Слідчий рф заявив, що стрелков раніше служив у підрозділі, який проводить оперативно-розшукову діяльність, тому володіє конспірацією і може легко втекти. У фсб клопотали про арешт терориста.

Сам гіркін у суді заявив, що у нього стенокардія другого ступеня, але він не встиг отримати довідку про це: «Я приймаю необхідні препарати щодня. Мені б хотілося проходити запобіжний захід у вигляді домашнього арешту».

За словами терориста, заява слідчого про його потенційну втечу за кордон відверто смішна, оскільки він перебуває в більшості країн світу в розшуку Інтерполу. Також його засуджено Гаазьким трибуналом до довічного ув'язнення за участь у збитті малазійського Боїнга MH-17.

Терорист гіркін (стрелков) – колишній співробітник фсб, який у 2014 році брав активну участь у боях за Слов'янськ та у захопленні влади у Донецьку. Він сильно підтримує війну, але критикує військово-політичне керівництво рф, у тому числі путіна aka х**ло.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.