Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 19 липня 2023, 07:57
318
0

Генштаб ЗСУ: «Минулої доби відбулось понад 20 бойових зіткнень»

Оперативне зведення про опір навалі рашистів

| Оновлено 19 липня 2023, 07:57
318
0
Генштаб ЗСУ: «Минулої доби відбулось понад 20 бойових зіткнень»
Генштаб ЗСУ

19 липня – п’ятсот одинадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у своєму зведенні, протягом минулої доби російські окупанти також завдали ракетно-авіаційного удару по території України - задіяли 6 крилатих ракет «Калібр» та 35 іранських ударних БпЛА «Шахед-136». Силами та засобами Повітряних Сил знищено 6 крилатих ракет «Калібр» та 31 ударний БпЛА противника.

Крім того, ворог завдав 80 авіаційних ударів та здійснив 74 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали промислові об’єкти, житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Противник зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось понад 20 бойових зіткнень..

Російські окупанти продовжують грабувати мирне населення, привласнюючи зерновий урожай мирних громадян України. Так, в тимчасово захопленому Скадовську Херсонської області, російські окупанти з 10 липня активізували використання порту для вивезення зерна врожаю цього року до своїх портів.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 1 пункт управління противника, 1 зенітно-ракетний комплекс, 16 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 3 склади боєприпасів та 3 станції РЕБ ворога.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.