Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 19 липня 2023, 16:28
604
0

Володимир ЦИТКІН: «Сподіваюся, що перемоги приберегли на сезон»

Головний тренер «Хуста» – про готовність команді до сезону

| Оновлено 19 липня 2023, 16:28
604
0
Володимир ЦИТКІН: «Сподіваюся, що перемоги приберегли на сезон»
ФК Нива Вінниця. Володимир Циткін

«Хуст» – єдина першолігова команда, яка ще не підписала жодного літнього новачка. Оцінку цьому факту дав у ексклюзивному коментарі Sport.ua головний тренер команди Володимир Циткін.

– Тільки не подумайте, що ми сидимо склавши руки і не зацікавлені в підсиленні, – розповів Циткін. – Зараз в розташуванні нашої команди знаходяться кілька гравців з молодіжних складів «Миная», «Кривбасу», але стосовно їхнього переходу ще ведуться переговори. На жаль, фінансові можливості ФК «Хуст» поки ще дуже скромні і тому поява у нас досвідчених виконавців майже нереальна.

– Але ж в ЗМІ нещодавно з'явилася інформація,що в тренувальному таборі «Хуста» знаходиться воротар, який на контракті з одним з угорських клубів.

– Я читав цю новину і навіть не знаю, кому потрібна ця дезінформація. Жодних гравців з угорського чемпіонату в нас на перегляді не було.

– Чим ви поясните останні невдачі «Хуста» у контрольних матчах, зокрема, поразку 1:4 від «Металурга»?

– Знаєте, при бажанні можна було б сказати, що ми працюємо під великим навантаженням, тому підопічні не в кращій спортивній формі. Але ж наші опоненти перебувають в такому самому становищі. Ось чому простіше визнати, що клас наших спаринг-партнерів з УПЛ та Першої ліги був вищий.

– Встигнете виправити становище до старту в першоліговій першості?

– Все буде залежатиме від того, як найближчими днями попрацюємо на трансферному ринку. Поки що «Хуст» укомплектований виключно гравцями, що захищали його кольори минулого сезону в Другій лізі. Звичайно, цього недостатньо для успішного дебюту в другому за рейтингом вітчизняному турнірі. Тим паче, що суперництво в ньому очікується дуже гострим. Тому дуже сподіваюся, що перемоги приберегли на офіційні матчі і постараємося зберегти «прописку».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.