Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 17 липня 2023, 10:08
10847
30

Гераскевич єдиний проголосував за виключення Бубки з виконкому НОК

Решта вважають, що медіа брешуть

| Оновлено 17 липня 2023, 10:08
10847
30
Гераскевич єдиний проголосував за виключення Бубки з виконкому НОК
НОК України. Сергій Бубка

Український скелетоніст Владислав Гераскевич розповів про засіданні комісії атлетів НОК, де вимагав розглянути питання про позбавлення Сергія Бубки членства в НОК після.

— Чи були на засідання комісії якісь інші пропозиції? Наприклад, звернутися до пана Бубки, щоб він пояснив ситуацію. Або, можливо, щоб він тимчасово залишив НОК, або звернутися до силових структур, щоб це перевірили? Тобто були пропозиції, щоб все-таки була хоч якась публічна реакція?
— Казали лише, що медіа брешуть постійно… Атмосфера така була, що ми підтримуємо Бубку, бо медіа брешуть.

— Ми зараз не будемо називати прізвища. Але скажіть, будь ласка, хоча б хтось із комісії атлетів НОК в особистих розмовах підтримав вас? Хоча б хтось один сказав: Владиславе, все правильно робиш.
— Я скажу, що підтримки у мене багато, і є багато великих спортсменів, які мене підтримують.

— А саме в цій комісії атлетів НОК?
— Є кілька спортсменів, з якими ми переписуємося.

— Але вони вас підтримують непублічно…
— Знову ж таки, я у своїх публікаціях не зазначав, хто був присутнім на комісії, хто був відсутній. Тобто я сказав, що я один голосував за.

Я проявив зі своєї сторони повагу до колег. Але навіть, якщо я говорю, що лише я голосував за рішення щодо виключення Бубки з виконкому НОК, навіть якщо висвітлюю як це все відбувалося, я не порушую нічого.

Тому що згідно зі статутом НОК, в нас є право висвітлювати всю нашу професійну діяльність, — сказав Гераскевич.

Раніше проєкт журналістських розслідувань Bihus.Info опублікував матеріал, в якому йдеться про те, що російська фірма «Монблан», яка належить легендарному легкоатлету Сергію Бубці та його брату Василю, працює на тимчасово окупованих територіях та співпрацює з терористами.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Standard
В НОК мають бути українці - Стаховський, Беленюк, Зозуля, Гераскевич, шашкіст Юрій Анікєєв, гірськолижниця Богдана Мацьоцька та ін. А не про-російський бидло філіал москворотої терораші !!
serhiy
Бубка гнида .Це давно вже всі знають.Але мене вразили спортсмени.Ніхто проти Бубки не виступив.А там були Абраменко,Харлан,Коженкова,Мандзій,Салад
уха ,Чебан і інші.Яблука від яблуні далеко не попадали.А якраз більшість з цих спортсменів дуже хоче змагатися з росіянами.Їм гроші,слава і власні амбіції важливіші ніж війна і Україна !
Бачу ,майже всі спортсмени псевдо патріоти,бо коли доходить до грошей то вже і не так гидко виступати з росіянами!
Standard
Бубка зробило офіційну заяву-протест від себе про засудження терористичних дій Рахи?Ні ? То що ви шукаєте якісь фірми, зрозуміло, що російські нацисти йому брати.Гнати наволоч в шию! Або під варту, і обмін на Азовців.
Александр
Вот где враги сидят.Люди воюют волонтерят а здесь все тоже самое что при януковиче .Все эти бубки шуфричи суркисы только получают новые должности и спокойно живут и плюют на всех вас 
Iigor6583
Цей бубка слизький тип. Ні слова по рашистських вбивць не сказав.
Колаборанськмй ждун. Як такий тип може бути в виконкомі НОК ?
Александр Науменко
Авгієві стайні.
Выталкиватель парашутистов
Когда представители регионов Украины проголосовали з Гутцайта, все стало предельно ясно. А когда в исполком ввели одиозных личностей типа Бубки, Шуфрича и Шевченка, народ окончательно понял, что это гнездо сепаратизма в НОК Украины. Жалко Гераскевича, он попал в банку с пауками, которые очень прилично кормились при Бубке, и продолжают кормиться еще лучше при Гутцайте. Пчелы против меда никогда не будут. Министерство молодежи и спорта, НОК Украины - это стиральные машины по отмыванию  и разворовыванию бюджетных денег государства и спонсоров, более 30% денег, выделяемых на спорт в стране - элементарно дерибанятся верхушкой этих организаций. Гераскевичу надо быть предельно осторожным по-жизни, эти люди способны на все ради спокойной и сытой жизни...
ALKOSruLKA
Якщо (раптом) правоохоронні органи доведуть провину проросійського уєб@на, - увесь НОК потрібно вилами викинути в смітник і заборонити кожному учаснику цієї вічної кругової поруки займатися управлінською діяльністю !  
Александр
Всех этих людей подавал в нок офис зеленского .Там были еще и шуфрич и суркис .Люди в стране за Украину а власть такая же вороватая и сепарская 
Александр
Бубка не то что долден бвть уволен а идти по уголовному делу за торговлю с россией .То что он говорил еще при януковиче что негавидит укоаинцев и на стороне путина это уже измена родине 
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Крим
Тому я і вболіваю проти клубів, власниками яких є російські олігархи Сурскіс, Ахмєтов, Коломойський, Геллєр та інші.... щоб вас в єврокубках повибивали назавжди
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
potemkin78
мафия на мафии мафией подгоняется. старых уважаемых пора уже на пенсию. сужу по волейболу. пока новая кровь не пришла волейбол был в полной опе.