Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 жовтня 2023, 18:46
2913
9

Батько Ф'юрі – про бій сина з Нганну: «Мухаммед Алі робив те саме»

Джон Ф'юрі скаржиться, що ніхто з боксерів не хоче битися з Тайсоном

| Оновлено 02 жовтня 2023, 18:46
2913
9
Батько Ф'юрі – про бій сина з Нганну: «Мухаммед Алі робив те саме»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Джон Ф'юрі, батько володаря чемпіонського поясу WBC у надважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі, пояснив, чому його син вибрав бій проти колишнього чемпіона UFC Франсіса Нганну (17-3).

«У боксі він усіх переміг, він найкращий у світі. І я думаю, що люди просто ображаються, тому що навколо повно заздрісників. В основному це заздрість, тому що будь-яка людина з мізками розуміє, що це хороший діловий хід, це хороший заробіток.

Знаєте, я думаю, що люди, які пишуть негативні коментарі, – це випадкові персонажі. Я розумію фанатів, але що він може зробити? Ніхто не хоче битися з Тайсоном.

Тож така можливість випала. Він вхопився за неї обома руками, а чому б і ні? І тепер тільки велика країна Саудівська Аравія може влаштовувати ці бої, тому що вони можуть роздути з мухи слона. Весь інший світ не може конкурувати з Саудівською Аравією. Жодного найменшого шансу. Тому люди, які пишуть уїдливі коментарі, чогось насправді не розуміють.

Мухаммед Алі робив те саме, коли був абсолютним чемпіоном. Що Тайсон робить не так? Він не може отримати бій, немає пропозицій. Що йому робити? Сидіти склавши руки і розважати натовп?», – сказав Ф'юрі-старший.

Зазначимо, що 10-раундовий бій Ф'юрі – Нганну відбудеться 28 жовтня в Саудівській Аравії. Поєдинок пройде за правилами професійного боксу з трьома суддями.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Comrade Me
Усіх побив? Він що, абсолютний чемпіон в хевівейті? Ні!
olex.mykhailov
По перше він не Мухамед Алі, по друге він не абсолютний чемпіон, по третє це він від усіх тікає і не хоче битися, влаштовуючи циганський цирк😎🤡
PETP0
Таке саме хворе як і його синуля.
Lex Aries
Ну зрівняв, великого Алі, який нікого не боявся, і свого одоробла-боягуза, який до останнього петляв від бою-реваншу з Кличко та з Усиком
GloryUkraine
Кому потрібні такі чемпіони як Фьюрі? 
BARA.bass
Все нехотя, или же он не хочет со всеми) Усик ради боя с ним пошёл на позорное распределение гонорара 30\70,где все в мире бокса это осудили. Но и это цыгана не сподвигло на бой с Саней, а до этого пытались устроить с Джошуа, но и у них лопнуло терпение и они не вынесли козни Цыгана и вышли с переговоров. Это принцесса с левой резьбой, чемпионом его назвать язык не поворачивается.
Kronastius
Про муху це він влучно сказав:
"тільки велика країна Саудівська Аравія може влаштовувати ці бої, тому що вони можуть роздути з мухи слона".
Ницой Фарионов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил