Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2233
0

Генштаб ЗСУ: «Завдано удари по 18 районам, де були сили ворога»

Оперативне зведення про опір навалі рашистів

Генштаб ЗСУ: «Завдано удари по 18 районам, де були сили ворога»
Генштаб ЗСУ

11 липня – п’ятсот третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у своєму зведенні, російська федерація продовжує вести загарбницьку війну. Не зважаючи на значні втрати, вона не відмовляється від планів щодо повної окупації нашої території. Противник продовжує вбивати мирне населення України, і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, завдає ударів, здійснює обстріли як по військових, так і по цивільних об’єктах.

Сьогодні вночі ворог знову атакував територію України, застосувавши іранські ударні БпЛА типу «Shahed». Інформація щодо наслідків цієї атаки наразі уточнюється.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали ракетного удару по території одного з інфраструктурних об'єктів Миколаєва. Також, ворог завдав 48 авіаційних ударів та здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також нашими захисниками було знищено 3 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, 3 райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, 7 артилерійських засобів на вогневих позиціях, станцію радіоелектронної боротьби та один засіб протиповітряної оборони противника.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.