Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2023, 16:21
41
0

Авансова ставка і правила її використання

Розбираємо різновид такого парі, як авансова ставка

| Оновлено 05 липня 2023, 16:21
41
0
Авансова ставка і правила її використання

Іноді можна зіткнутися з таким поняттям, як "авансова ставка". Іноді її ще називають "умовною". У будь-якому разі, це такий різновид парі, що передбачає можливість для гравця оформляти ставки в ситуації, коли немає коштів на реальному рахунку. Це не найпопулярніший випадок, і навіть там, де вони трапляються, як правило, є важлива умова. Ставка може бути розміщена, якщо у гравця є якісь нерозраховані ставки на персональному ігровому акаунті.

Звичайно ж, надавати таку опцію - це добра воля букмекерської контори. І далеко не всі з них на подібне йдуть. Поступово, букмекери помітивши, що є інтерес з боку клієнтів, їхній приклад наслідували і деякі конкуренти. Є щось подібне, під різними назвами ("авансова", "довірча", і так далі - як правило, відображаючи головну суть і сенс такої опції), є і у зарубіжних компаній. Якщо букмекер, з яким Ви працюєте, має щось подібне в арсеналі, то це можна побачити через віртуальний особистий кабінет. Альтернатива - контора може надіслати купон ставки.

Як правило, аванс стає доступним для бетторів, що мають хорошу репутацію. Новачкам їх поки що не надають - для них є свій набір бонусів. Звичайно ж, тих гравців, що були спіймані на різних порушеннях правил сервісу, або викриті в інших спробах хитрувати, як правило, викреслюють зі списку тих, кому доступні довірчі ставки.

Також необхідно, щоб були не розраховані парі. Публічно про це не говорять, і ніде це не зафіксовано, з відкритих для відвідувачів сайту документацій, але експерти впевнені: розмір авансу, за негласним законом, визначається букмекером, виходячи на основі суми ставок, якими грає клієнт. І є ті, хто говорив, що після того, як зробив кілька парі, відразу отримав пропозицію від букмекера аванс у розмірі половини від номіналу укладених парі.

Варто також пам'ятати, що авансова ставка ніколи не йде в залік під час підрахунку відіграшу бонусів. Ба більше, виграш за таким парі букмекер дозволяє отримати, якщо не розраховані раніше парі цього клієнта вийшли виграшними, завдяки чому покрили витрати на взятий гравцем аванс.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса
Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0
ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.