Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2023, 12:44
38
0

Збільшення часу прийому ставок як специфічна санкція

Чому букмекери йдуть на те, щоб спеціально уповільнити процес прийому ставки

| Оновлено 05 липня 2023, 12:44
38
0
Збільшення часу прийому ставок як специфічна санкція

Ми живемо у світі, де життя дедалі прискорюється. У багатьох аспектах саме швидкість перетворюється на ключовий фактор. Важлива вона і у світі беттінгу, насамперед, щодо того, наскільки швидко приймаються ставки в лінії "Live". Там усе змінюється вкрай динамічно, і, безумовно, гравці віддають перевагу тим букмекерським компаніям, що практикують укладення парі максимум упродовж кількох секунд. І це вже сприймається як загальна практика і стандартна, нехай і негласна, вимога. Але іноді самі букмекери йдуть на те, щоб спеціально сповільнити процес приймання ставки.

Звичайно ж, таке рішення - це санкція з боку оператора. Уповільнюють парі контори не на порожньому місці. Завжди це реакція на те, що гравці просто не бажають грати за стандартними правилами, що намагаються знайти лазівки в процесі роботи сайту, і використовує це. Точніше, це конкретна боротьба проти категорії "післягольщиків". Під цим терміном, як зрозуміло вже з назви, мають на увазі тих, хто намагається проігнорувати спортивний принцип беттінгу, і намагається спіймати можливість зробити парі на ті результати, що вже настали, ось тільки букмекер не відреагував ще на це, провівши відповідне оновлення лінії.

Оператори букмекера, за величезного досвіду і "прокачаної" реакції, просто фізично можуть не встигати зі зміною котирувань - однаково потрібно витратити якісь секунди, щоб відреагувати на нові "вступні", і змінити коефіцієнти. Весь цей час є можливість здійснювати парі на події, які де-факто вже відбулися, - за нинішніх засобів подачі інформації це досить реально. Причому формально гравець не порушує жодних правил. Але, звісно, букмекеру не може сподобатися те, що розміщуються безпрограшні ставки, часто під досить хороші коефіцієнти.

Покарання для "післягольщиків" досить стандартне: б'ють по найболючішому для них. Виділивши таких гравців, їм просто штучно сповільнюють приймання ставок під час ігор "лайв". Завдяки цьому букмекерська контора якщо не повністю виключає, то серйозно мінімізує шанси оформлення неприйнятних для організаторів ставок. До речі, як показує досвід, такі гравці після того, як їх блокують, згортають діяльність. Точніше, найімовірніше, переходять на інший ресурс - як правило, у форматі звичайних парі "післягольщики" грати не хочуть, а то й просто не дуже-то вміють.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 9
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Ірак обіграв Індонезію у матчі за бронзу. Хто став суперником України на ОІ
Футбол | 02 травня 2024, 21:45 0
Ірак обіграв Індонезію у матчі за бронзу. Хто став суперником України на ОІ

На Олімпіаду від Азії пробилися Японія, Узбекистан, Ірак

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.