Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 липня 2023, 15:26
1231
0

Прометей подав заявку на участь у Вищій лізі чемпіонату України

Клуб повертається до національної першості

| Оновлено 06 липня 2023, 15:26
1231
0
Прометей подав заявку на участь у Вищій лізі чемпіонату України

Баскетбольний клуб «Прометей» повідомив про те, що подав заявку для участі команди у чемпіонаті України сезону 2023/24 рр.. Слобожанський колектив, який у минулому сезоні у національній першості не грав, буде виступати у Вищій лізі.

«Шановна баскетбольна спільнота, раді повідомити, що баскетбольний клуб «Прометей» внесено до списків учасників 7 DAYS EuroCup 2023/24, в якому наша команда візьме участь.

Також вчора відбулась нарада з членами наглядової ради, президентом та директором БК «Прометей», на якій було прийнято рішення щодо участі команди у чемпіонаті України сезону 2023/24 рр..

Рішення було непростим, але не зважающи на емоції, та заради розвитку українського баскетболу у цей непростий час, повідомляємо, що БК «Прометей» подає заявку на участь у чемпіонаті України серед команд Вищої ліги відповідно до регламенту змагань. Також ми не полишаємо надії, що ближче до початку сезону 2023/2024 виконком ФБУ повторно розгляне можливість участі нашого клубу у Суперлізі.

Сподіваємось що цей крок покладе новий фундамент доброзичливих та ділових відносин БК «Прометей» з Федерацією баскетболу України», - йде мова у заяві баскетбольного клубу «Прометей».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.