Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Стрибки у воду
| Оновлено 29 червня 2023, 06:34
926
0

Ксенія БАЙЛО: «Срібло – це великий сюрприз для мене»

Срібло завоювали Ксенія Байло та Софія Есман у синхронних стрибках у воду

| Оновлено 29 червня 2023, 06:34
926
0
Ксенія БАЙЛО: «Срібло – це великий сюрприз для мене»
НОК

Cрібло вибороли для України Ксенія Байло і Соф’я Есман у змаганнях зі стрибків у воду на Європейських іграх 2023 у Польщі. Юні спортсменки посіли друге місце у синхроні на вищці 10 м. Після завершення змагань віце-чемпіонки Ігор поділилися враженнями.

«Все вийшло набагато краще, ніж ми очікували, – зізналася 18-річна Ксенія Байло, для якої ця нагорода стала вже третьою на турнірі після золота в командній першості та міксті на вишці з Кіріллом Болюхом. – Я сподівалася, що буде медаль, але срібло – це великий сюрприз для мене. І це дуже важливо для нашої країни, хочемо присвятити цю нагороду нашим захисникам. І хочу подякувати всім, хто нас підтримував».

«Я здивована тим, як зробила останній стрибок, – зауважила 15-річна дебютантка Соф'я Есман, яка вперше зійшла на п’єдестал таких великих змагань, які до того ж мають статус чемпіонату Європи. – Для мене це була приємна несподіванка. Я дуже щаслива, що ми з Ксенією завоювали срібну медаль, тому ще це мої перші дорослі змагання та наша перша спільна нагорода. Дякую нашим захисникам, батькам та всім тренерам».

Також дівчата розповіли, що зроблять у першу чергу після повернення до Києва.

Ксенія Байло: «Спочатку побачусь з усіма друзями, за якими я дуже сильно скучила. Також до мене приїдуть з Миколаєва мама та бабуся, з якими я не бачилась пів року. З ними проведу день і будемо далі тренуватися, готуватися до чемпіонату світу у Японії».

Соф'я Есман: «Я дуже скучила за своїм собакою, за друзями, хочу вже побачити матусю, обійняти її, усіх друзів і готуватися до нового старту».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.