Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Азартні ігри
| Оновлено 27 червня 2023, 01:24
8298
3

У США приймали ставки на те, чи зможуть врятувати підводний апарат Титан

Користувачі Polymarket зробили ставки більш ніж на 220 000 доларів

| Оновлено 27 червня 2023, 01:24
8298
3
У США приймали ставки на те, чи зможуть врятувати підводний апарат Титан
OceanGate

Користувачі онлайн-платформи Polymarket зробили ставки більш ніж на 220 000 доларів на те, чи буде до п'ятниці знайдено підводний апарат OceanGate (Титан) із п'ятьма пасажирами.

Безліч користувачів онлайн-ринку прогнозів Polymarket зробили ставки на десятки тисяч доларів на те, чи буде зниклий безвісти туристичний підводний апарат під назвою «Титан» знайдено опівночі за східним часом 23 червня, і в цей момент, ймовірно, п'ять пасажирів на борту будуть виявлені живими, або у них закінчиться кисень.

Минулої неділі дослідницький підводний апарат «Титан» розпочав свою подорож із чотириденним запасом кисню. На жаль, урятувати людей не вдалося. Батискаф із п'ятьма туристами зник в Атлантиці 19 червня. 22 червня надійшло повідомлення, що усередині підводного апарату закінчився кисень. Пізніше у зоні пошуку батискафа було знайдено уламки.

Polymarket – це платформа, яка дозволяє людям робити ставки в криптовалюті, купуючи чи продаючи акції на результати певних подій. Акції можна обміняти на 1 долар, якщо обрано правильний результат, але вони марні, якщо вони неправильні.

«Для цілей цього ринку судно не повинно бути врятовано або фізично відновлено, щоб вважатися «знайденим», – йдеться на сторінці опису ринку. «Якщо будуть виявлені частини, але не кабіна, в якій знаходяться пасажири судна, цього буде недостатньо, щоби цей ринок ухвалив рішення «Так».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rozalievka
Давайте коэфициенты на то как сдохнет путлер!! будем ставить
8number
Демократичненько 🫣